GamingPC&ConsolesTech&IT

Alien: Blackout ar putea fi titlul urmatorului joc Alien

Titlul noului joc Alien a fost sugerat de inregistrarea unei marci oficiale de catre 20th Century Fox.

In luna ianuarie, FoxNext Games anuntau ca lucreaza la un nou shooter Alien, iar saptamana trecuta compania-mama 20th Century Fox a depus pentru inregistrare o noua marca oficiala de jocuri pentru Alien: Blackout, sugerand ca acesta ar putea fi numele urmatorului titlu din franciza. Marca comerciala a fost inregistrata pentru utilizarea in „jocuri software, jocuri pe calculator si jocuri video” si alte cuvinte asemanatoare.

Acest ultim indiciu privind viitorul francizei apare la cateva zile dupa ce, in urma vizitei facute la studiourile 20th Century Fox, Hideo Kojima a publicat cateva imagini cu el si diverse materiale din universul Alien. De asemenea, exista si zvonuri despre un anunt care ar putea fi facut la The Game Awards din luna decembrie, dupa ce gazda evenimentului, Geoff Keighley, a postat pe twitter o imagine care contine cuvintele „Worlds Will Change”, alaturi de un mare logo W.

Dupa cum probabil stiti, Corporatia Weyland-Yutani din franciza Alien are de asemenea un logo W, iar sloganul sau este „Construim lumi mai bune”. Indiferent daca este o coincidenta sau nu, va trebui sa asteptam si sa vedem, dar The Game Awards a raspuns la postarile lui Kojima, completand astfel bucla zvonurilor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button