GamingPC&ConsolesTech&IT

Obsidian va anunta un nou RPG la The Game Awards

Obsidian Entertainment isi invita fanii sa fie pregatiti pentru anunt pe 6 decembrie, cand are loc gala The Game Awards.

Cunoscut pentru RPG-uri de succes precum Fallout: New Vegas si Pillars of Eternity, Obsidian Entertainment se pregateste sa anunte un nou joc in numai cateva zile, in cadrul showului The Game Awards. Dupa cum va spuneam ieri, in cadrul galei urmeaza sa fie dezvaluite zece noi titluri, unul dintre ele fiind deja aproape confirmat ca fiind Alien: Blackout, urmatorul joc din legendara franciza.

Acum, potrivit unui teser prezent pe site-ul oficial al Obsidian, studioul se alatura listei. Totul a inceput pe twitter, unde fanii erau intrebati daca au vazut noile ad-uri aparute pe obsidian.net. Odata ajunsi acolo, acestia erau intampinati de un pop-up care ii invita sa ramana pe faza pentru un mesaj de la Auntie Cleo, mesaj care va fi transmis pe 6 decembrie la The Game Awards. Daca apasau butonul de Skip, aparea un al doilea mesaj, intr-o tema similara, care continea imagini cu o crema de piele, unguent energizant, o cutie de paine si un recipient din sticla cu ceva numit „Anthrocill”. Pe fundal e un mic clip audio ca de patefon care rosteste sloganul „mai bun decat natura”.

Pentru cei care acceseaza acum site-ul, un al doilea popup apare dupa butonul de Skip, prezentand o arma care ar putea lejer sa isi gaseasca locul intr-un joc Fallout. Aceasta este insotita de sloganul „Nu e cea mai buna alegere. E cea mai buna alegere a unui Spacer”. Este posibil ca jocul la care fac trimitere anunturile sa fie cel la care lucreaza de ceva vreme Tim Cain si Leonard Boyarski, ambii oameni cheie pentru primele doua titluri Fallout. Fanii jocurilor RPG vor afla totul in doar cateva zile, gala The Game Awards avand loc pe data de 6 decembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button