GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Zece jocuri noi pregatite pentru The Game Awards

The Game Awards, showul care isi propune sa desemneze jocul anului, va include anunturi si trailere pentru zece titluri noi.

Cu o saptamana inainte de gala The Game Awards, gazda acesteia, Geoff Keighley, a anuntat pe twitter ca evenimentul va cuprinde anunturi pentru zece noi jocuri, alaturi de mai multe actualizari pentru titluri deja existente. El a promis, de asemenea, mai multe teasere in zilele dinaintea spectacolului pe care il puteti viziona 6 decembrie.

„Avem un spectacol incredibil pregatit pentru saptamana viitoare”, a spus Keighley. „Mai mult de 10 jocuri noi vor fi anuntate pentru prima data in timpul #TheGameAwards, plus actualizari pentru titlurile deja lansate existente. Vom impartasi cateva teasere in zilele urmatoare.”

Dupa cum va spuneam zilele trecute, Keighley si contul oficial al Game Awards Twitter au sugerat ceva ce pare a fi legat de Alien, deci exista o sansa buna ca unul dintre anunturi sa fie pentru Alien: Blackout.

Cea de-a cincea editie a The Game Awards va duce spectacolul la un nou nivel, difuzandu-l pe noi platforme si in alte limbi, astfel ca acum puteti vota si prin Twitter, Discord, Alexa sau Asistentul Google. Multe dintre nominalizarile pentru jocul anului sunt conform asteptarilor, titluri masive si costisitoare, cum ar Assassin’s Creed Odyssey, God of War, Spider-Man and Red Dead Redemption 2, dar anul acesta s-a strecurat printre ele si Celeste, plaftormerul indie care s-a bucurat de un mare succes printre critici.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button