GamingMobileȘtiri IT

Blizzard spune ca Diablo Immortal va atrage mai multi fani ca niciodata

Blizzard continua sa apere pozitia recent anuntatului joc Diablo, insistand ca aducerea seriei pe dispozitivele mobile va ajuta la popularizarea francizei.

Va vorbeam zilele trecute de reactia fanilor la anuntul lui Diablo Immortal in cadrul Blizzcon si de valurile facute ulterior pe internet de gamerii nemultumiti ca noul titlu va fi dedicat exclusiv plaftormelor mobile Android, iOS si iPad. De atunci, compania nu a pierdut nicio ocazie pentru a-si sustine punctul de vedere, ultimele argumente venind din partea sefului Blizzard, J. Allen Brack, cel care l-a inlocuit de curand pe Mike Morhaime in functia de CEO.

In cadrul primei intruniri a investitorilor, Brack a tinut sa asigure pe toata lumea ca Diablo Immortal va fi „o experienta autentica Diablo”, care va deschide portile francizei catre o audienta mai mare ca niciodata. Brack a facut trimitere si la reactiile fanilor, declarand ca „exista o multime de jucatori care isi doresc mai multe experiente Diablo pe PC si console. Cred ca s-au facut auziti sus si tare la Blizzcon si suntem fericiti sa avem o comunitate atat de pasionata”.

Cu toate acestea, el a precizat ca piata mobila este cea mai mare din lume si ca reprezinta o „ocazie foarte importanta”, motiv pentru care Blizzard dezvolta Diablo si alte titluri pentru platformele mobile. „Ducand un joc precum Diablo pe acea platforma intr-un mod care reflecta intr-adevar standardele noastre de calitate, poate aduce aceasta franciza, cat si altele, catre o audienta globala, inclusiv oameni care nu au PC-uri si mai ales in China, unde Blizzard este un foarte, foarte puternic brand occidental”, a spus el.

Brack a reiterat faptul ca Blizzard nu are de gand sa renunte la dezvoltarea jocurilor pentru platformele clasice: „Diablo este o franciza de capatai pentru Blizzard si unul dintre lucrurile pe care le-am spus este ca avem mai multe echipe care lucreaza la proiecte diferite pentru comunitatea Diablo.”

Diablo Immortal a putut fi jucat la Blizzcon, dar Brack nu a oferit inca informatii despre data lansarii, mentionand ca prioritatea Blizzard este acum sa asigure o „experienta excelenta” pentru jocul de mobile.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button