GamingMobileTech&IT

Blizzard lucreaza la jocuri mobile pentru toate titlurile sale

Daca erati nemultumiti de Diablo Immortal, tineti-va bine, Blizzard anunta ca asta e doar inceputul.

Rumoarea produsa de anuntul lui Diablo Immortal nu mai e de-acum niciun secret, fanii Blizzard avand grija sa se manifeste cat mai vocal prin toate colturile internetului. Cu toate ca reprezentantii companiei au incercat sa tempereze asteptarile inainte de Blizzcon, anuntul unui titlu de mobile intr-o serie atat de indragita precum Diablo a facut ca receptia fanilor sa fie de-a dreptul ostila.

Daca Blizzard au invatat sau nu o lectie din asta, ramane de vazut, insa primele semne nu par incurajatoare pentru cei care se declara impotriva jocurilor pentru telefoane mobile. In timpul unei conferinte de presa, Allen Adham, unul dintre co-fondatorii Blizard, a declarat ca Diablo Immortal este doar inceputul. „Multi dintre noi au facut din ce in ce mai mult trecerea de la jucatul pe desktop la gaming pe telefonul mobil in ultimii ani. Cei mai buni developeri ai nostri lucreaza acum la titluri mobile pentru toate proprietatile noastre intelectuale. Unii dintre ei colaboreaza cu parteneri externi, asa cum este cazul Diablo Immortal, insa multi se concentreaza pe proiecte interne, despre care vom dezvalui mai multe informatii in viitor”.

Adham a spus ca Blizzard a decis sa creeze o versiune mobila a lui Diablo (alaturi probabil de alte jocuri care inca nu au fost anuntate), deoarece tehnologia mobila permite acum un grad de fidelitate comparabil cu jocurile pe calculator si console. Este, de asemenea, o oportunitate pentru a aduce Diablo in fata unei audiente cat mai largi din intreaga lume si de a ajunge la jucatorii mai tineri din America de Nord, dintre care multi joaca in principal pe telefoanele mobile.

De asemenea, Adham a tinut sa asigure pasionatii de PC si console ca nu vor fi lasati in urma. „Pentru fanii nostri de PC avem mai multe echipe care lucreaza la proiecte Diablo neanuntate, asa ca nu i-am uitat”, a spus Adham. „Viitorul este luminos”, a incheiat acesta.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Deja sunt jocuri similiare cu overwatch pe mobil, ModernCombatVersus si cateva clone asiatice 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button