GamingRSS PaginaDeMedia

Battlefield 6 ar putea include și roboți drept suport pe câmpul de luptă

Battlefield 6 este unul din cele mai așteptate jocuri ale anului 2021, un an în care provocarea lansării de titluri noi încă persistă, datorită situației în care ne aflăm. BF6 este obiectul multor discuții și zvonuri pe Internet, plecând de la setting-ul jocului și ajungând până în situația în care EA și DICE se joacă de-a Fahrenheit 451 și șterg orice conținut neoficial care are legătură cu următorul titlu din seria Battlefield.

Știm deja că Battlefield 6 va avea o abordare modernă, și că va avea o componentă multiplayer net superioară, adică 128 de hărți și număr extins de playeri într-un singur meci. Mai știm și că ar urma să fie prezentat oficial luna viitoare, ca mai apoi să fie lansat spre final de 2021. Însă printre acestea și-a făcut loc și o mică noutate, mulțumită (evident) unul leaker important, Tom Henderson. Acesta menționează faptul că gameplay-ul lui Battlefield 6 îți va pune la dispoziție și roboți în stilul Boston Dynamics, ca aceia pe care i-am văzut în antrenamentele Armatei Franceze.

Să fie Battlefield 6 un fel de Black Ops aristocrat?

Henderson spune că roboții disponibili vor avea forma lui Spot, ajutorul pentru antrenamentele soldaților despre care vă povesteam. Aceștia vor fi echipați cu arme, dar au șanse să fie mai degrabă un nou tip de vehicul, decât un gadget. Chiar și așa, este o veste importantă. Dacă ați jucat orice titlu Call of Duty, cu precădere Ghosts sau seria Black Ops, sigur vă veți aminti de dispozitivele folosite în meciuri. Black Ops-urile introduceau UAV-uri, mașinuțe și drone de atac, iar Ghosts aducea inclusiv câini, dar parcă nu aveau acel feeling antrenant și super tactic.

Pe de altă parte, luptele cu vehicule din Battlefield sunt absolut excepționale, în special în cele modern warfare de tipul BF 3 sau 4, iar introducerea roboților ar fi ceva aparte și, sper eu, bine implementat. Indiferent cum vor fi utilizate noile ajutoare robotizate, sunt sigur că adiția acestora va face din Battlefield 6 o experiență interesantă. Unde mai pui că sunt șanse mari să fie și cross-gen.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button