GamingRSS PaginaDeMedia

EA șterge postările leakerilor cu privire la Battlefield 6

În sfârșit lucrurile se urnesc și avem o confirmare pentru Battlefield 6. Noul membru al familiei va fi lansat în această iarnă, iar timpul relativ scurt de așteptare este o ocazie numai bună pentru ca leakerii de pe Twitter să dea în stânga și în dreapta cu zvonuri.

Din păcate, se pare că EA nu prea este de acord cu aceste acțiuni, astfel încât postările despre Battlefield 6 încep să fie șterse. Tom Henderson este unul dintre primii care s-au trezit cu profilul de Twitter suspendat. Acesta explică pe contul de rezervă ceea ce s-a întâmplat, menționând faptul că este nevoit să fie mai atent la ceea ce postează.

Pe Reddit, în schimb, thread-urile sunt inundate de materiale exclusive și de discuții. Videoclipurile de pe YouTube încep și ele să fie date jos, dar asta nu face decât să împingă lumea să creadă cu și mai multă ardoare faptul că postările sunt adevărate, din moment ce EA a făcut tot posibilul pentru a le șterge.

Din thread-ul de pe Reddit, există și câteva elemente salvate din postarea de pe Twitter a lui Henderson înainte de a fi rasă de pe fața Internetului:

  • Battlefield 6 will return to modern warfare
  • BF6 will be a ‘soft reboot of the series’
  • BF6 will be heavily inspired by BF3
  • BF6 may simply be called „Battlefield”
  • BF6 will feature up to 128 players on PC and Next Gen consoles
  • BF6 will feature „next-gen” destruction that will take the destruction to the next level

Afirmațiile sunt destul de credibile, dacă este să ne luăm după micile firimituri împrăștiate de EA și DICE, iar o abordare modern warfare ar veni ca o gură de aer proaspăt, în condițiile în care nu ne-am mai întâlnit cu așa ceva de la de la Battlefield 4. Deja îmi răsună în minte theme song-ul.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button