GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Noul Battlefield se lansează la iarnă – Va fi anunțat oficial în primăvară

Când eram eu tânăr fecior mă jucam multe shootere. Foarte multe. Odată cu vârsta, doar Battlefield și Metro au rămas alături de mine, fie în articulațiile degetelor, fie direct în PC.

Aș putea spune că fraternizez cu dușmanul lui Call of Duty. Ce-i drept, pentru mine, Call of Duty s-a sfârșit odată cu Black Ops 2. Hai, Ghosts, merge și ala. Dar întotdeauna am fost mai atras de vecinul Battlefield. Atmosfera immersive, tot ceea ce are de oferit Frostbite Engine, faptul că mereu găseam artbook-uri cu BF3 și BF4 la preț de chilipir prin anticariate, astea unt micile chestii care fac din franciza asta una demnă de admirat, cu mulți fani.

Ok, ok, poate că nu fix chestiile astea fac din Battlefield..Battlefield, ci campaniile mai puțin lineare decât cele prezentate de rivali, alături de un multiplayer masiv. Serios, probabil că știți deja câți playeri se pot detona prin boscheți sau prin tancuri pe hărțile din joc.

Chiar dacă se bucură de un succes răsunător, seria Battlefield nu este una care să vină an de an cu câte un titlu nou. Acestea se lansează calculat, metodic, dovada fiind Battlefield V, lansat în urmă cu trei ani.

Au mai fost mici scăpări pe Twitter în legătură cu următorul Battlefield, însă nu a fost oferită nicio informație care să-i ajute pe fani sa-și facă o idee în legătură cu noul titlu. Doar că o să existe, și cam atât.

Andrew Wilson, CEO pentru EA, rupe tăcerea și promite un reveal în această primăvară. Ba mai mult, Battlefield 6, dacă e să-l numim așa, va fi lansat în pas cu sărbătorile de iarnă 2021. Wilson menționează și că BF6 (sau, mă rog, BF 2021), va avea o componentă multiplayer masivă, în sensul că la bătălii vor putea lua parte mult mai mulți jucători.

Există voci care cred că BF 2021 va fi de fapt o continuare a seriei Bad Company. Nu o fi ea la fel de populară și de solidă ca timeline-ul principal, dar încă nu-i moartă. Cu toate astea, după o pauză destul de lungă, se înțelege de la sine că DICE va intra în forță cu un Battlefield „principal”

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button