MORE

Ce stie a face cel mai puternic laptop de gaming din lume?

Am mentionat un pic despre noul laptop cu racire pe apa pe care ASUS il pregatesc. Ei bine, acesta a fost prezentat oficial la Computex, si se numeste ASUS Republic of Gamers GX800.

 

Este cam ce ne asteptam. Un procesor i7-6820HK, de data aceasta oferit la 4.4GHz.

Conform Engadget si altor surse, acum ar fi vorba despre DOUA placi video GTX 980 (si mai mult ca sigur se va oferi in viitor suport pentru GTX 1080). Ah da, cele doua placi GTX 980 ruleza la frecvente de 1428MHz core, 7.6GHZ memorii, un overclock „modest” de peste 17% pentru core si circa 8.5% pentru memorii. Acestea fiind din fabrica, dar utilizatorii entuziasti vor avea cu siguranta placerea de a le duce si mai sus.

Ne asteptam ca asta inseamna ca ca limitele de putere au fost ridicate fata de modelul GX700 testat de noi, unde incercarea de a impinge procesorul peste 1387 de MHz a rezultat in power throttle (cipul era cu siguranta capabil de mai mult).

Pe partea de memorie ram, avem parte de aceiasi 64GB DDR4 2800.

Pentru a putea alimente cele doua placi video impreuna cu procesorul overclockat, noul sistem va folosi doua surse de 330W.

Iar pretul? „Numai” circa 6000 de dolari americani. Noul laptop ar urma sa fie lansat la sfarsitul lunii August a acestui an.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button