Tech&IT

Așa arată toate dispozitivele pe care Samsung le va dezvălui în câteva zile

Avem și mai multe leak-uri de la Samsung! Acum trei săptămâni v-am vorbit despre Galaxy Z Fold 4, iar acum patru zile ați văzut cum vor arăta Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Acum, mulțumită lui Evan Blass, jurnalist pentru 91mobiles, putem vedea în detaliu cum arată cam toate dispozitivele pe care Samsung le va anunța în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked de pe 10 august. Vorbim aici despre Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Watch 5 și varianta Pro a acestuia, cât și despre căștile Galaxy Buds 2 Pro.

Galaxy Z Fold 4

Haideți să începem cu copilul preferat al celor de la Samsung, adică Galaxy Z Fold 4. Acesta va veni în trei variante de culoare, acestea fiind auriu, negru și grafit.

Leak Samsung Unpacked 10 august 2022

Galaxy Z Flip 4

Spre deosebire de Galaxy Z Fold 4, variantele de culoare ale lui Galaxy Z Flip 4 sunt mai multe și mai interesante. Vorbim aici de violet, auriu, albastru și negru.

Leak Samsung Unpacked 10 august 2022

Galaxy Watch 5

Următorul smartwatch al celor de la Samsung vine în și mai multe variante de culoare decât telefoanele foldable de mai sus. Aici opțiunile sunt negru, violet, pink gold, grafit, albastru și alb.

Leak Samsung Unpacked 10 august 2022

Cât despre varianta Pro, aceasta vine în doar două variante: negru și titan.

Leak Samsung Unpacked 10 august 2022

Galaxy Buds 2 Pro

Evenimentul Galaxy Unpacked nu va fi doar despre telefoane și smartwatch-uri. Galaxy Buds 2 Pro vin în trei variante de culoare: violet, negru și alb.

Leak Samsung Unpacked 10 august 2022

Accesorii

Încă un lucru important de menționat care face parte din acest leak este faptul că Samsung pregătesc și niște accesorii pentru viitorii utilizatori ai noilor smartphone-uri și smartwatch-uri, mai exact niște variante de huse pentru telefon și de curele pentru ceas.

Leak Samsung Unpacked 10 august 2022

Cam astea sunt lucrurile pe care Samsung le va dezvălui în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked, chiar dacă internetul le-a cam luat-o înainte. Totuși, chiar și cu aceste leak-uri, încă există foarte multe informații despre aceste dispozitive pe care încă nu le știm, deci dacă vrei să vezi ce jucării are Samsung pentru tine anul ăsta, recomand să vă uitați la prezentările din cadrul evenimentului. Încă cinci zile!

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button