Tech&ITTECH

Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro de la Samsung au fost dezvăluite

Autor: Matei Pană

După ce am aflat acum trei săptămâni informații despre Samsung Galaxy Z Fold 4, acum Samsung sunt din nou “victima” unei dezvăluiri pe care aceștia nu o doreau (cel puțin nu acum). Evan Blass a postat în premieră pe site-ul 91Mobiles o imagine care ne arată Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro din mai multe unghiuri și în mai multe variante de culori.

Varianta standard a lui Galaxy Watch 5 vine în culorile Bora Purple, Pink Gold și Graphite, în timp ce varianta Pro va fi disponibilă în două culori: Black și Titanium. Mai jos aveți imaginea cu toate variantele, fiecare privită din câteva unghiuri diferite.

Samsung Galaxy Watch 5
Toate modelele de Galaxy Watch 5 disponibile la lansare

Din punctul de vedere al specificațiilor, ceasurile vor veni cu senzor de temperatură, barometru, EKG, GPS și multe altele. De asemenea, acestea au rating-ul IP68 pentru rezistența la apă și la praf. Voi mai menționa aici și dimensiunile ceasurilor, acestea fiind de 40mm și 44mm pentru varianta standard și 45mm pentru varianta Pro.

Un lucru important de menționat este și faptul că Samsung îți va da opțiunea de a schimba cureaua ceasului. Deci, dacă vrei, vei putea înlocui cureaua standard a ceasului cu ceva mai classy, lucru interesant când vine vorba de un smartwatch.

Noile ceasuri, împreună cu Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4 și noile Galaxy Buds Pro vor fi prezentate pe 10 august la evenimentul Galaxy Unpacked.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button