TelefoaneTech&IT

Memoria și variantele de culoare ale noului Galaxy Z Fold 4 au fost dezvăluite

Autor: Matei Pană

Conform lui Evan Blass, Galaxy Z Fold 4 va fi disponibil în patru variante de culoare, acestea fiind Beige, Burgundy Red, Gray Green și Phantom Black. Din punctul de vedere al memoriei, telefonul va fi disponibil în variante de 128 GB, 256 GB și 512 GB. Va exista și o versiune de 1TB, dar care va fi o ediție limitată. Telefonul va avea de asemenea și un ecran mai mare, o balama mai rezistentă și mai subțire, difuzoare stereo și va avea o greutate mai mică. Telefonul nu include și un S Pen, dar are suport pentru acesta.

Zvonuri din trecut spun că telefonul va avea o cameră principală de 50 megapixeli, o cameră ultra-wide de 12 megapixeli și o cameră telephoto de 10 megapixeli cu optical zoom de 3x. Aceleași zvonuri spun că telefonul va avea o cameră frontală de 10 megapixeli și o cameră de 16 megapixeli care va fi amplasată sub display. Putem să ne așteptăm și la o baterie de 4400 mAh, fast charging la 25W și un procesor Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Aceste specificații se potrivesc cu lista pe care am primit-o acum mai bine de-o lună, iar asta înseamnă că Galaxy Z Fold 4 va fi extrem de performant; ca de obicei. Samsung va dezvălui noua generație de telefoane foldable împreună cu noul Galaxy Watch și o variantă îmbunătățită de Galaxy Buds Pro în cursul lunii următoare, astfel ne mai desparte foarte puțin timp de momentul în care vom putea testa cea mai nouă gamă de produse ale producătorului sud-coreean.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button