RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Așa arată telefonul pliabil Lenovo

Eforturile de a construi un telefon mobil flexibil, sau în vreun fel pliabil, încep să dea rezultate. Cel mai recent producător care să prezinte un nou prototip pentru un astfel de dispozitiv este Lenovo.

Nu este primul astfel de model prezentat de Lenovo, compania având în trecut prototipuri de telefoane care puteau fi transformate în brățări. Prototipul de astăzi merge pe aceeași idee, fiind capabil să se deformeze pe mai multe segmente, ajungând să aibă o formă de semi-cerc. Nu tocmai ceea ce își cam dorea publicul. Totuși, este doar un prototip, încă nu este pregătit pentru piață.

Modelul dispune de un ecran AMOLED de 4.35 inch și include ceea ce pare a fi o unitate cam unde ar trebui să fie portul USB, care fie reprezintă o baterie, fie acolo sunt stocate alte componente non-flexibile.

Când o variantă finală a telefonului va fi proiectată, ar putea fi vândut sub numele Moto RAZR, celebrul model din era în care toată lumea a vroia un flip-phone. Până acolo evident mai este mult timp rămas și mult de muncă. Compania mai pregătește și un laptop flexibil.

Acum așteptăm să vedem cine va ajunge pe piață mai întâi cu un astfel de telefon. Piața este foarte dornică să testeze acest nou concept, iar cei mai mari producători de mobile din lume încearcă să ajungă primii pe piață… după care probabil patru ani mai târziu va face și Apple unul, și va fi considerat o revelație.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button