Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lenovo a prezentat conceptul unui laptop care poate fi îndoit

/
/
/

Mulți dintre noi tot ne așteptăm să vedem prima generație de telefoane care să se folosească de un ecran flexibil, poate chiar două, dar Lenovo a sărit peste un prag și a prezentat un calculator cu ecran flexibil.

Ce e drept, compania nu a demonstrat un produs finit, sau măcar un prototip. Nici măcar o machetă care să includă un ecran flexibil atașat de o tastatură, fără componente interne. Această creație inedită a fost prezentată doar sub forma unei imagini, și aceasta fiind generată pe calculator. Așa că probabil nu va fi un sistem pe care îl veți vedea prea curând în magazine, sau în viitorul apropiat.

Laptop-ul prezentat de Lenovo este compus dintr-un ecran flexibil foarte mare, ce poate fi îndoit, acționând ca o copertă pentru tastatură. Laptop-ul prezentat în imagine are dimensiuni foarte mici, nici măcar nu are loc pentru un trackpad, ceea ce te face să te întrebi unde ar încăpea componentele sale esențiale. Desigur, ar putea la fel de bine să fie îndesate în acel spațiu limitat componentele unei tablete, iar efectul tot ar fi similar cu cel al unui laptop contemporan. Asta sau până când va fi lansat am putea îngrămădi în spațiul ocupat de un Snapdragon echivalentul unui i7.

Dispozitivul ar avea suport pentru recunoaștere vocală și pentru un stylus, asta sau va fi lavabil și se poate scrie pe el cu un creion.

Lenovo nu a oferit detalii exacte despre cum ar putea fi construit acest laptop, doar că va folosi „materiale avansate” și „tehnologii noi de ecran”.

[Mashable]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar