PC

Lenovo a prezentat conceptul unui laptop care poate fi îndoit

Mulți dintre noi tot ne așteptăm să vedem prima generație de telefoane care să se folosească de un ecran flexibil, poate chiar două, dar Lenovo a sărit peste un prag și a prezentat un calculator cu ecran flexibil.

Ce e drept, compania nu a demonstrat un produs finit, sau măcar un prototip. Nici măcar o machetă care să includă un ecran flexibil atașat de o tastatură, fără componente interne. Această creație inedită a fost prezentată doar sub forma unei imagini, și aceasta fiind generată pe calculator. Așa că probabil nu va fi un sistem pe care îl veți vedea prea curând în magazine, sau în viitorul apropiat.

Laptop-ul prezentat de Lenovo este compus dintr-un ecran flexibil foarte mare, ce poate fi îndoit, acționând ca o copertă pentru tastatură. Laptop-ul prezentat în imagine are dimensiuni foarte mici, nici măcar nu are loc pentru un trackpad, ceea ce te face să te întrebi unde ar încăpea componentele sale esențiale. Desigur, ar putea la fel de bine să fie îndesate în acel spațiu limitat componentele unei tablete, iar efectul tot ar fi similar cu cel al unui laptop contemporan. Asta sau până când va fi lansat am putea îngrămădi în spațiul ocupat de un Snapdragon echivalentul unui i7.

Dispozitivul ar avea suport pentru recunoaștere vocală și pentru un stylus, asta sau va fi lavabil și se poate scrie pe el cu un creion.

Lenovo nu a oferit detalii exacte despre cum ar putea fi construit acest laptop, doar că va folosi „materiale avansate” și „tehnologii noi de ecran”.

[Mashable]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button