GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Asa arata in realitate devkit-ul de PlayStation 5

Randarile celor de la Let's Go Digital au fost corecte

Acest weekend a fost gazda unui eveniment important pentru fanii PlayStation, intrucat un utilizator de Twitter a postat o imagine in care putem vedea cum arata devkit-urile de Playstation 5, cat si doua controllere care presupun ca ar fi DualShock 5, insa nu avem parte de o confirmare din partea celor de la Sony.

Cea mai interesanta parte a acestui leak este controllerul: DualShock 5, asa cum il voi numi pana cand Sony va confirma sau infirma varianta aceasta, este si el vizibil in poza. Chiar daca nu este destul de aproape de camera ca sa ne putem uita mai in detaliu la el, ne putem da seama cu usurinta ca este vorba de noul model dupa absenta barii luminoase. Cat despre alte aspecte, trigger-ele par mai mari iar stick-urile difera, design pe care l-am putut vedea si atunci cand Sony a publicat patentele pentru noul controller. De asemenea, se presupune ca DualShock 5 va avea si un microfon incorporat, chiar daca nu il putem vedea in poza.

De asemenea, se spune ca bateria noului controller va fi mai mare decat cea a lui DualShock 4, care reprezinta unul dintre punctele slabe al acestui model de altfel. Insa schimbarile cele mai mari sunt tot pe partea de aspect, intrucat DualShock 5 va fi mai mare si mai greu decat precedentul model, fiind mai aproape de dimensiunea unui controller de Xbox One.

Cat despre consola in sine, sunt destul de sigur ca nu ne uitam la design-ul oficial, ci doar la doua devkit-uri menite doar dezvoltatorilor de jocuri. Designul final cu siguranta diferit, insa cat de mult, ramane de vazut. Din specificatiile pe care le stim pana in acest moment, pare ca noul PlayStation 5 va avea nevoie de racire destul de buna pentru un Ryzen 3000 si o placa video VEGA, astfel nu cred ca va mai fi la fel de slim pe cat il stiam.

Pentru a afla ce contine un PlayStation 5 si ce PC ai putea cumpara la pretul unei astfel de console, iti sugerez sa citesti articolul pe aceasta tema:

Poti construi un PC cu performante de PlayStation 5 pentru acelasi pret?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button