Tech&ITTECH

Apple Watch ar putea fi prezentat pe 7 septembrie, împreună cu noile iPhone 14

În cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 7 septembrie, Apple vor anunța noua generație de iPhone-uri. Diferite zvonuri și informații care circulă pe internet arată însă faptul că noile smartphone-uri nu sunt singurele device-uri care ne vor fi dezvăluite.

Conform site-ului japonez Mac Otakara, așa numitul „Apple Watch Pro” va avea o mărime de 47mm și un display mai mare decât predecesorul său, cu o diagonală care ar putea avea, conform zvonurilor, o lungime de 1.99 inch.

Acest raport ne mai spune și că display-ul va fi plat in totalitate, în timp ce modelele deja existente de Apple Watch au un display ușor curbat la margini. Această schimbare de design ar putea îmbunătăți rezistența smartwatch-ului.

Specialistul Mark Gurman, de la publicația Bloomberg, spune că noul model va fi destinat activităților intense, cum ar fi sporturile extreme. Alte caracteristici la care ne putem aștepta de la noul model de Apple Watch sunt o carcasă de titan, o durată de viață mai mare a bateriei, un mod de economisire a energiei îmbunătățit și un chip S8.

Acest nou Apple Watch ar putea apărea în cadrul evenimentului de pe 7 septembrie împreună cu încă două modele standard. Așadar, pentru a vedea ce au cei de la Apple în plan mai exact în legătură cu noua generație de iPhone-uri și Apple Watch-uri, va trebui să așteptăm până la eveniment pentru a primi niște informații oficiale.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button