Tech&ITTECH

Este posibil ca la lansare, Apple Watch 8 să nu aibă activă funcția de monitorizare temperaturii corpului

Se pare că noile modele de Apple Watch care urmează să apară nu vor avea funcția care te va lăsa să îți monitorizezi temperatura corpului, acesta fiind un feature foarte important în zona de sănătate. Conform publicației MacRumors, această caracteristică ar putea să nu fie gata la momentul lansării noilor smartwatch-uri, cu posibilitatea de a fi adăugată mai târziu.

Dacă acest lucru se va adeveri, ar fi o dezamăgire destul de mare pentru oamenii care așteptau acest feature, deoarece mai multe surse de încredere (cum ar fi analistul Ming-Chi Kuo) au vorbit despre existența unei astfel de opțiuni.

Posibilitatea de a-ți monitoriza temperatura corpului este acum mai importantă ca niciodată, având în vedere că trăim într-o perioadă unde febra poate reprezenta un semnal de alarmă mult mai mare decât în trecut. Eu unul îmi fac teste pentru covid destul de des din diverse motive, iar un astfel de feature care mă lasă să văd dacă am febră oricând doresc m-ar face să mă simt mult mai în siguranță.

Mark Gurman, jurnalist al publicației Bloomberg, cunoscut pentru leak-urile sale care se dovedesc a fi adevărate, spune că acest feature este gândit, pe lângă monitorizarea febrei, pentru a oferi femeilor informații despre ciclul de ovulație și pentru a oferi date mult mai precise în legătură cu pattern-urile și ciclurile de somn. Jurnalistul mai spune și că în viitor, modelele de Apple Watch ar putea detecta momentul când temperatura corpului iese din limitele normale, dar sunt șanse mici ca acestea să îți arate o temperatură exactă. Cel puțin deocamdată.

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button