TECHRSS PaginaDeMedia

Apple Maps oferă detalii cu privire la măsurile COVID-19 în aeroporturi

Ieri vă spuneam despre pașaportul digital și despre cum acesta poate fi util în cazul zborurilor pe timp de pandemie. Astăzi, se pare că mobilizarea continuă, și că oamenii încearcă să se miște cât mai rapid și mai eficient cu putință, în condiții de siguranță. Apple Maps va primi o actualizare care oferă o mână de ajutor în documentarea cu privire la regulile de prevenție COVID-19 dintr-un aeroport

Travel Pass – Pașaportul COVID-19 va fi introdus pe Android și iOS pentru transportul aerian

Mai exact, dacă te îndrepți către un aerorport pentru a lua un zbor, Apple Maps îți va indica nu numai locația respectivă, ci îți va oferi și detallii cu privire la reglementările impuse pentru acel aeroport, cum ar fi purtarea măștii, eventuale teste COVID-19, măsurarea temperaturii și procedura de carantinare.

Selectarea pe Apple Maps a unui aeroport va afișa un ecran cu informațiile și regulile de prevenție COVID-19 aflate în vigoare, alături de o trimitere către site-ul oficial al aeroportului. Informațiile cu privire la reglementările din aeroporturi sunt preluate de pe platforma  Airports Council International (ACI), astfel încât aplicația nu va oferi astfel de date pentru toate aeroporturile, cel puțin pentru moment. Funcția va fi compatibilă cu iPhone, iPad și Mac. Iar asta nu este o singură funcție menită să ajute utilizatorii. Până acum, Apple Maps a primit actualizări care îți permit să localizezi centre de vaccinare și de testare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button