Tech&ITTECH

Următorul Apple Watch (8) va avea în sfârșit un design nou

Autor: Matei Pană

Mark Gurman, jurnalistul Bloomberg care ne-a obișnuit de-a lungul timpului cu dezvăluiri exacte despre produsele Apple, ne spune în cel mai recent newsletter al său mai multe despre noul Apple Watch care urmează să apară. Gurman spune că Apple Watch 8 Pro va avea un design cu dimensiuni mai mari decât generația a șaptea, pentru a avea un ecran cu 7% mai mare. Acesta este un lucru foarte interesant deoarece Apple nu a mai schimbat design-ul Apple Watch-ului din 2018, atunci când a apărut generația a patra.

Gurman a spus acum aproximativ două săptămâni într-un alt newsletter faptul că noul design ar putea să fie “o evoluție a formei de dreptunghi din prezent, dar nu va fi circular”. De asemenea, marginile nu vor fi plate, așa cum se aștepta toată lumea.

Pe lângă dimensiuni, Apple se va concentra acum și pe rezistența ceasului. Acesta va avea în componența sa titan, lucru care îl va face mai potrivit pentru sporturi extreme. De asemenea, noul model va beneficia și de o baterie mai mare și un nou “low-power mode”, lucruri care vor face bateria ceasului să reziste mai multe zile dintr-o singură încărcare.

Noul model va include de asemenea și un senzor al temperaturii corporale, acesta fiind un zvon care a circulat mult în lumea pasionaților de produse Apple. Gurman spune că noul Apple Watch este doar unul dintre numeroasele device-uri pe care Apple le pregătește pentru viitor, printre acestea fiind un nou Apple TV și noi variante de iPad-uri și MacBook-uri.

Am menționat mai sus Apple Watch Pro. Asta pentru că zvonurile spun și că Apple ar putea lansa trei variante de ceasuri în acest an, acestea fiind Apple Watch 8, Apple Watch 8 Pro și chiar și un Apple Watch SE. Aceleași zvonuri spun și că varianta Pro va avea caracteristici de monitorizare a drumețiilor și înotului, lucru care va face din Apple Watch o opțiune mai convenabilă pentru atleți. Toate aceste lucruri legate de partea de sport și sănătate ne spun că Apple poate deveni un competitor pentru ceasurile Garmin.

Dealtfel, când vine vorba de caracteristici legate de sănătate, Apple a inovat constant. De aceea, compania a publicat un raport de 59 de pagini unde detaliază fiecare caracteristică legată de sănătate care poate fi găsită pe iPhone-uri și Apple Watch-uri.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button