TECH

Un Apple TV mai ieftin și-ar putea face apariția anul acesta

Apple TV 4K a debutat anul trecut și nu pot spune că a durat prea mult până să apară primele zvonuri cu privire la încă un refresh al acestei jucării. Unul dintre cei mai populari și mai respectați analiști din domeniu indică faptul că există o șansă ca acest refresh să-și facă apariția în decursul lui 2022 și să fie și ceva mai ieftin. Acum, mai rămâne să ne dăm seama și cum arată. Să fie oare un top box tradițional sau un stick/puck în stil Chromecast?

Vestea vine de la Ming-Chi Kuo, un individ foarte popular în rândul vânătorilor de leak-uri în ceea ce privește produsele Apple. Acesta se leagă de un presupus al doilea refresh pentru Apple TV-ul apărut în aprilie 2021  și care s-ar putea baza pe procesorul mai rapid și pe micile retușuri aduse telecomenzii, lucruri pe care utilizatorii le-au remarcat odată cu primul refresh.

Kuo nu a oferit prea multe detalii cu privire la noul device, dar a precizat că noul Apple TV va fi lansat în cea de-a doua jumătate a acestui an și va „îmbunătăți structura costului”. Probabil ne putem aștepta la un device mai micuț, care să taie din costurile de producție și care să asigure și prețuri mai scăzute pentru public, toate acestea în vreme ce oferă caracteristici în pas cu standardele moderne. Noul Apple TV ar putea oferi cel mai probabil streaming la rezoluție 4K și aproape sigur va integra noile tehnologii ale producătorului, de la procesor mai rapid și mai eficient până la integrarea de servicii și aplicații precum AirPlay.

Tweet-ul lui Kuo aduce în discuție strategia dezvoltatorului de a investi în forță pe partea de conținut și servicii. Agresivitatea asta de care dă dovadă Apple ar putea fi soluția pentru a recupera teren și pentru a ajunge on par cu marii competitori de pe piață. Poate se pune și de un free trial pentru noii subscriberi Apple TV Plus, cine știe?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button