TECH

Apple Watch Ultra versus un ciocan. Pierzător: masa!

Pe 7 septembrie am așteptat la fel ca toată lumea evenimentul celor de la Apple în care se lansau noile modele de iPhone împreună cu noua generație de Apple Watch. Surpriza a fost o nouă variantă destinată sportivilor, un ceas cu mult mai rezistent și cu o durată de viață mai mare a bateriei. Așa am făcut cunoștință cu Apple Watch Ultra. Ni se prezenta unul din cele mai rezistente ecrane puse vreodată pe un smartwatch, protejat de un crystal sapphire.

Acum a venit momentul ca acesta să fie testat la maxim pentru a-i vedea limitele. Youtuberul TechRax, un canal popular care testează durabilitatea produselor, a fost printre primii care au pus la test cele spuse de Apple. Ca idee, ultima oară când am vizitat canalul acestuia, tocmai testase funcția de urgență de la iPhone 14, lovind un automobil.

Testul său a început cu ceva mai ușor, ceasul fiind scăpat de la peste 1 metru înălțime cu ecranul în jos. Apple Watch Ultra a trecut fără probleme de acest prim obstacol, ecranul nefiind zgâriat. Mai departe, acesta a fost pus într-un borcan de plastic alături de multe cuie. Fiind agitat în acel borcan, ceasul nu a suferit zgârieturi nici de această dată.

A venit însă timpul pentru cel mai mare obstacol al lui de până acum. Apple Watch Ultra a făcut cunoștință cu un ciocan. La prima vedere a părut că masa a avut mai mult de suferit decât ceasul în sine. Ea cedând deja în detrimentul ceasului după câteva lovituri. Ecranul avea să se spargă după câteva lovituri mai zdravene, în cele din urmă.

Ce ne spun aceste teste făcute de TechRax? Deși testele sunt duse la extrem și nu reprezintă niște situații cu care s-ar întâlni ceasul la ordinea zilei, ele pot să asigure o încredere a consumatorilor în ceea ce privește rezistența ecranului.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button