RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Apple TV+ este răspunsul companiei din Cupertino la Netflix

Ultimul și cel mai mare anunț al Apple de la evenimentul de ieri este un alt serviciu de abonament, anunțat după Arcade și News+. Acesta, însă, a fost zvonit de mai multe luni – și în cele din urmă a fost dezvăluit.

Se numește Apple TV+ și este, în esență, competitorul Netflix al companiei din Cupertino. Va avea show-uri TV originale exclusive, filme și documentare, cu nume mari în spate precum Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J. Abrams, Jason Momoa, M. Night Shyamalan, Jon M. Chu și multe altele. Prețurile și disponibilitatea pentru Apple TV+ vor fi anunțate mai târziu în această toamnă.

Veți avea acces la întregul conținut prin noua aplicație Apple TV, care, în opinia Apple, „personalizează ce spectatorii doresc să vizioneze din toată plaja de aplicații și servicii existente, dezvoltând în același timp o înțelegere sigură și cuprinzătoare a intereselor de vizionare ale utilizatorilor„.

Noua aplicație se lansează în luna mai pe dispozitivele iPhone, iPad și Apple TV, în peste 100 de țări și va ajunge pe MacOS în această toamnă. Aplicația își va face apariția și pe televizoarele inteligente Samsung în această primăvară, urmând ca în viitor să ajungă și pe LG, Sony și Vizio. Serviciul va fi disponibil și pe dispozitive specializate precum Amazon Fire și Roku.

Mai târziu în acest an, dacă aveți un televizor inteligent Vizio, Samsung, LG sau Sony, veți putea să redați cu ușurință videoclipuri și alte tipuri de conținut de pe iPhone sau iPad direct pe televizorul vostru prin AirPlay 2.

Noua aplicație Apple TV vă va oferi sugestii pentru emisiuni și filme de la peste 150 de aplicații de streaming, inclusiv Amazon Prime și Hulu, precum și servicii de televiziune cu plată cum ar fi Canal+, Charter Spectrum, Directv Now și PlayStation Vue. De asemenea, va deveni noua locuință a sutelor de mii de filme și emisiuni TV care sunt în prezent disponibile în magazinul iTunes.

Începând cu luna mai, veți putea să vă abonați la canalele Apple TV și să le urmăriți în aplicație, fără a fi necesare alte aplicații, conturi sau parole. HBO, Starz, Showtime, CBS All Access, Channel Smithsonian, EPIX, Tastemade, Noggin, MTV Hits – toate acestea sunt astfel de canale.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button