GamingMobilePC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Apple mizează pe jocuri cu Apple Arcade

Apple nu este tocmai o companie care să aibă jocurile la inimă, dar asta pare că se va schimba cu Apple Arcade. 

Nu este un simplu magazin, nu este o consolă de jocuri, ci un serviciu de jocuri la abonament, ce va fi disponibil din această toamnă pentru toate dispozitivele Apple. Jocurile vor funcționa pe iOS, fie că este vorba de telefon, tabletă sau Apple TV, cât și pe MacOS.

Și despre ce jocuri este vorba? Apple promite în jur de 100 de titluri noi, dintre care unele vor fi disponibile exclusiv pe această platformă. Printre cele anunțate se numără lucruri complet neașteptate, cum ar fi Beyond a Steel Sky, de la Revolution Software, o continuare a legendarului Beneath a Steel Sky din 1994. Alte nume pe care probabil le veți recunoaște printre creatorii care vor avea jocuri pe acest serviciu vor fi Will Wright și Hironobu Sakaguchi.

Apple a ținut să clarifice că acesta nu este un serviciu de streaming. Jocurile pe care le obțineți vor putea fi descărcate și jucate local pe dispozitivele voastre, așa că nu ar trebui să vă așteptați tocmai la fidelitatea vizuală a lui Crysis 3.

Compania nu a dezvăluit prețul la care va fi disponibil acest serviciu, dar a ținut să precizeze că abonamentul lunar asigură jocuri complete, fără micro-tranzacții și fără costuri adiționale. Apple Arcade va fi disponibil inițial în 150 de țări, iar cu timpul probabil se va extinde peste tot.

[Thurrott]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button