Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Apple repară problemele de căldură apărute recent în noile MacBook Pro

/
/
/

După reclamațiile online ale clienților și de la mai mulți youtuberi, Apple a anunțat astăzi că a descoperit un bug la dispozitivele MacBook Pro 2018 cu procesoarele Core i7 și Core i9 din generația a opta care afectează performanța. Compania lansează astăzi o actualizare de software care susține că va rezolva problema. Problema afectează gestionarea termică, care ar putea afecta viteza procesorului.

Într-o declarație dată presei, Apple a spus:

În urma testelor intensive de performanță la un volum mare de lucru, am constatat că lipsește o cheie digitală în firmware care afectează sistemul de management al temperaturii și ar putea rezulta la scăderea vitezei procesoarelor în condiții de temperaturi ridicate pe noul MacBook Pro. O remediere a erorilor este inclusă în actualizarea MacOS High Sierra 10.13.6 de astăzi și este recomandată.

Ne cerem scuze pentru orice client care a experimentat performanțe mai mici decât cele optime la noile sisteme. Clienții se pot aștepta ca noul MacBook Pro de 15 inch să fie cu până la 70% mai rapid, iar MacBook Pro cu bara de atingere de 13 inch să fie de până la 2 ori mai rapid, după cum arată rezultatele de performanță de pe site-ul nostru.

Nu este destul de clar ce înseamnă „cheie digitală” aici, dar dacă se îmbunătățesc temperaturile, ar putea reveni la vitezele de ceas promise.

O mare parte din reclamațiile actuale au aparut dupa ce youtuber-ul David Lee a demonstrat într-un video intitulat „Beware the Core i9” că procesorul Core i9 a avut performanța mult sugrumată și uneori rula sub viteza de bază a procesorului. Nu este o reclamă bună pentru Apple, care tocmai a actualizat hardware-ul pentru a facilita munca utilizatorilor profesioniști.

Laptopul are, de asemenea, o membrană despre care Apple spune că are menirea de a menține tastatura mai silențioasă, dar unele brevete sugerează că rezolvă și problemele de praf.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar