PCTECHTech&IT

Apple repară problemele de căldură apărute recent în noile MacBook Pro

După reclamațiile online ale clienților și de la mai mulți youtuberi, Apple a anunțat astăzi că a descoperit un bug la dispozitivele MacBook Pro 2018 cu procesoarele Core i7 și Core i9 din generația a opta care afectează performanța. Compania lansează astăzi o actualizare de software care susține că va rezolva problema. Problema afectează gestionarea termică, care ar putea afecta viteza procesorului.

Într-o declarație dată presei, Apple a spus:

În urma testelor intensive de performanță la un volum mare de lucru, am constatat că lipsește o cheie digitală în firmware care afectează sistemul de management al temperaturii și ar putea rezulta la scăderea vitezei procesoarelor în condiții de temperaturi ridicate pe noul MacBook Pro. O remediere a erorilor este inclusă în actualizarea MacOS High Sierra 10.13.6 de astăzi și este recomandată.

Ne cerem scuze pentru orice client care a experimentat performanțe mai mici decât cele optime la noile sisteme. Clienții se pot aștepta ca noul MacBook Pro de 15 inch să fie cu până la 70% mai rapid, iar MacBook Pro cu bara de atingere de 13 inch să fie de până la 2 ori mai rapid, după cum arată rezultatele de performanță de pe site-ul nostru.

Nu este destul de clar ce înseamnă „cheie digitală” aici, dar dacă se îmbunătățesc temperaturile, ar putea reveni la vitezele de ceas promise.

O mare parte din reclamațiile actuale au aparut dupa ce youtuber-ul David Lee a demonstrat într-un video intitulat „Beware the Core i9” că procesorul Core i9 a avut performanța mult sugrumată și uneori rula sub viteza de bază a procesorului. Nu este o reclamă bună pentru Apple, care tocmai a actualizat hardware-ul pentru a facilita munca utilizatorilor profesioniști.

Laptopul are, de asemenea, o membrană despre care Apple spune că are menirea de a menține tastatura mai silențioasă, dar unele brevete sugerează că rezolvă și problemele de praf.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button