TelefoaneTech&IT

Există informații că Apple oprește temporar producția pentru iPhone 14 Plus

Se pare că, la fel ca modelele Mini dinaintea lui, noul iPhone 14 Plus nu este atât de căutat cum se așteptau cei de la Apple. Conform unor informații apărute în presă, gigantul din Cupertino ar fi notificat producătorul chinez care se ocupă de fabricarea iPhone 14 Plus să pună pauză liniei de asamblare, la doar două săptămâni de la lansarea oficială a modelului.

Trebuie să menționez din capul locului că asemenea informații nu vin dintr-o sursă oficială și trebuie luate ca atare. Asta fiind zis, să trecem la motivele pentru care Apple ar fi oprit producția telefonului. În primul rând, momentul în care iPhone 14 Plus a fost lansat poate fi un factor major pentru lipsa vânzărilor. În timp ce restul modelelor din serie, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, au fost lansate de-o dată, pe 16 septembrie, varianta Plus a fost disponibilă începând cu 7 octombrie. Asta înseamnă că, majoritatea oamenilor care voiau să își cumpere un telefon nou, au ales din cele trei modele deja apărute pe piață mai devreme și nu au așteptat încă trei săptămâni în plus.

Un alt motiv pentru care oamenii nu se înghesuie să cumpere un iPhone 14 Plus este că, cu excepția ecranului mai mare și a autonomiei bateriei puțin mai bună, nu există nici o diferență între 14 simplu și 14 Plus. Un motiv pentru care oamenii au cumpărat un iPhone Mini a fost că niciun alt dispozitiv din catalogul Apple nu oferea dimensiunea mai mică pe care unii o căutau. Mai mult, cei care vor un telefon mare au opțiunea unui Pro Max care, într-adevăr, este mai scump, dar oferă o cameră în plus, un ecran mai performant, un procesor mai bun și acel Dynamic Island pe care fie îl iubești, fie îl urăști.

Dacă totuși vrei să-ți cumperi un iPhone 14 Plus, nu trebuie să te sperie această veste. În primul rând, se pare că producția va fi sistată doar temporar, iar noi dispozitive vor fi produse în viitor, doar că la un ritm mai scăzut. În al doilea rând, Apple a făcut asta pentru că vânzările reale au fost mai mici decât cele anticipate, iar multe magazine au acest telefon în stoc chiar acum.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button