PCRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Apple nu va mai vinde modelul din 2015 al lui Macbook Pro

După ce tocmai au lansat noile modele de 13 inch și 15 inch cu Touch Bar, Apple a încetat să mai vândă varianta de MacBook Pro din 2015.

Pentru cei care au disprețuit tastele de tip fluture sau au simțit lipsa porturilor vechi de pe MacBook Pro 2016 și modelele următoare, Apple a păstrat până acum un model de 15 inch 2015 ca alternativă. S-ar putea să nu fi fost la fel de rapid sau de subțire ca cele mai recente modele, dar pentru oamenii care au devenit dezamăgiți de ultima direcție spre care s-a îndreptat Apple, a fost laptopul lor preferat. Cât încă mai sunt disponibile, Apple vinde câteva modele din 2015 în secțiunea sa de epuizare stoc.

Pentru oamenii care doresc să prindă un MacBook Pro 2015 cât încă mai e timp, cea mai mare șansă este, probabil, pe eBay. Unii reselleri de la terți pot avea, de asemenea, disponibilitate limitată, dar cei mai mulți au trecut deja la stocurile unităților din 2016 și 2017.

Întreruperea liniei de MacBook Pro 2015 pune și mai multă presiune asupra noilor modele pentru a mulțumi baza de clienți Apple care a fost nemulțumită.

RAM-ul de 32 GB și cea de-a 8-a generație de procesoare Intel oferă unele îmbunătățiri semnificative ale performanțelor ca stimulente, dar majoritatea plângerilor pe care le-au avut oamenii cu laptopurile de nouă generație sunt și astăzi adevărate, cum ar fi renunțarea la porturile IO legacy în favoarea lui Thunderbolt 3 USB-C. Marele semn de întrebare cu MacBook Pro 2018 este dacă problemele tastaturii au fost rezolvate.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button