MORE

Apple mai angajează încă un specialist în programe TV

Ca parte a eforturilor sale sporite de a obține conținut original, Apple a angajat veteranul de programe TV Michelle Lee să se alăture departamentului său video, după cum declară Variety. Lee a lucrat anterior la emisiuni populare pentru mai multe rețele majore, în calitate de partener producător la True TV Productions.

Lee a lucrat alături de showmanul Jason Katims la True Jack Productions. Ea s-a dezvoltat și a fost producător executiv pentru spectacole precum Pure Genius pe CBS, Rise pe NBC, Calea pe Hulu, Despre un băiat pe NBC și altele.

Înainte de timpul petrecut la Universal Television, a lucrat cu producătorii Alex Kurtzman și Roberto Orci și și-a început cariera ca executiv la Mark Gordon Company.

Apple a angajat directori de televiziune pentru echipa sa mondială de programe TV pe tot parcursul ultimului an. Unitatea este condusă de Jamie Ehrlicht și Zack Van Amburg, doi directori de top din Sony. Compania a angajat, de asemenea, foști directori de la WGN, Channel 4, Amazon Studios și multe alte companii.

Informațiile specifice despre eforturile video ale companiei Apple sunt încă neclare. Am anunțat în trecut că firma a achizitionat doua sezoane dintr-un serial TV în care vor juca Jennifer Aniston si Reese Witherspoon. Spectacolul se spune că se concentrează în jurul vieților a două stele de știri TV de dimineață, dar nu se știu prea multe în afară de asta.

Spectacolul cu Aniston și Witherspoon se alătură serialului Amazing Stories produs de Steven Spielberg.

De asemenea, a fost anunțat că Apple dorește ca primul său lot de conținut original să fie potrivit „pentru un magazin Apple”. Aceasta înseamnă că va fi potrivit pentru telespectatorii de toate vârstele, spre deosebire de serialele de pe HBO și Netflix.

Compania Apple plănuiește să cheltuiască peste 1 miliard de dolari pentru conținut video original în următorul an, dar rămâne de văzut ce se va concretiza din această inițiativă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button