Telefoane

Apple a redus comenzile de iPhone 8 cu aproximativ 50%

O sursă anonimă din lanțul de aprovizionare susține că Apple a redus comenzile atât pentru iPhone 8 cât și pentru iPhone 8 Plus cu aproximativ 50% pentru lunile noiembrie și decembrie ale acestui an.

Ca urmare a acestui fapt, acțiunile AAPL au scăzut cu 1,5%, iar la sfârșitul zilei această scădere a ajuns până la 2,37%.

Reuters a descoperit această știre pe site-ul taiwanez Economic Daily News. Acesta a declarat că este pentru prima oară în istoria iPhone-ului când Apple a redus producția atât de devreme în durata sa de viață.

Acum că sunt disponibile precomenzile pentru iPhone X, reducerea cererii pentru iPhone 8 poate fi interpretată atât ca o veste proastă cât și ca una bună. Interpretarea pesimistă ar putea fi că majoritatea clienților nu au reușit să descopere prea multe diferențe între iPhone 7 și iPhone 8 (în afară de preț, desigur). Abordarea optimistă ar consta în faptul că și mai mulți clienți sunt dispuși să plătească prețul piperat al lui iPhone X.

Teoria pesimistă este sprijinită și de faptul că iPhone 7 se vinde mai bine decât iPhone 8. Zvonurile legate de iPhone 8 au fost mixte și neconcludente. Pe de o parte, analiștii spun că iPhone 8 Plus înregistrează vânzări peste așteptări; pe de cealaltă parte, unii operatori de telefonie mobilă din străinătate spun că vânzările de iPhone 8 sunt cu aproape un milion de unități mai puține față de cele de iPhone 7 de anul trecut.

Oricum, chiar dacă există cerere, există încă multe semne de întrebare legate de partea de logistică și aprovizionare, modului camerei 3D limitând considerabil volum producției.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Salut, am si eu o intrebare legata de conectare la internet.

    Daca folosesc Iphone-ul 4 pentru a ma conecta la internet folosind reteaua de acasa ( Wi-Fi de la UPC ), apoi, daca cu acelasi telefon ma conectez la internet folosind conexiunea Vodafone, telefonul meu se va conecta folosind 2 Ip-uri diferite?
    Spre exemplu, daca ma conectez pe softpedia folosind mai intai primul tip de conexiune, apoi ma conectez tot pe softpedia dar de data asta folosind conexiunea Vodafone, siteul respectiv va inregistra 2 adrese de IP diferite, in functie de tipul de conexiune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button