PCTECHTech&IT

Alienware a prezentat un monitor OLED de gaming la CES

Promisiunea că 2019 va fi un an foarte interesant pentru monitoare începe să se adeverească. Nu doar pentru că din senin plăcile video GeForce oferă suport pentru Freesync, dar și pentru că încep să se materializeze acele monitoare OLED de gaming.

Primul dintre ele zărit la CES 2019 este un model de 55 inch de la Alienware, cu o frecvență de 120Hz și rezoluția de 4K. Spre deosebire de alte monitoare de viteză mare de gaming, din cauza panoului OLED acesta va putea să redea culori de acuratețe mare, negru adevărat prin oprirea efectivă a pixelilor și imagini în format HDR.

Tot ce se mai știe despre acest monitor este că va folosi un conector DisplayPort 1.4. Nu este clar dacă va avea suport pentru FreeSync sau G-Sync, dar considerând că este gândit pentru segmentul de gaming probabil va include măcar opțiunea gratuită. Monitorul Alienware va fi lansat în a doua jumătate din anul 2019. Nu este deocamdată cunoscut prețul, dar vă puteți imagina destul de clar că orice are un panou OLED de 55 inch nu va fi ieftin.

Foarte probabil nu va fi ultimul monitor OLED de gaming care să își facă apariția pe parcursul acestui an.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button