PC

Adobe Photoshop suportă acum Surface Dial

Mai țineți minte anul trecut când Microsoft a prezentat Surface Studio, acel PC creat pentru designeri grafici? Da, acel sistem care venea cu o rotiță/buton cu Bluetooth care părea a fi atât de utilă în aplicații precum Photoshop.

Eh, până acum nu exista suport pentru Surface Dial în Photoshop. Abia la un an după ce a fost prezentat pentru prima dată sistemul primim în noua variantă a programului de grafică o formă de suport pentru acest dispozitiv. nu este încă suport final, este abia la stadiul de avanpremieră și nu este activ ca standard. Mai sunt și câteva bug-uri care cu siguranță își vor face apariția. Nu este vorba de ceva retroactiv adăugat în variante vechi, ci suport integrat în ediția 2018 a lui Photoshop CC, care a fost dezvăluită la evenimentul Adobe MAX.

Nu este obligatoriu să aveți un Surface Studio pentru a folosi Surface Dial, ci doar de un PC cu Windows 10, Bluetooth, și de dispozitivul în sine. Aparent există ceva nedumeriră referitoare la motivul pentru care implementarea sa n-a fost făcută mai devreme, din moment ce există dispozitive similare pe care Photoshop le suportă de ani de zile, așa că Adobe n-a trebuit să reinventeze roata cu această ocazie.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button