GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Ne luăm adio de la GTA Online pe PlayStation 3 și Xbox 360

Grand Theft Auto V a fost lansat pe data de 17 septembrie 2013, într-o vreme când eu încă eram pe băncile liceului. După ce am primit campania single-player, GTA Online a fost lansat la apă pe data de 1 octombrie 2013 pentru PlayStation 3 și Xbox 360. Au trecut mai bine de șapte ani de la acel moment, iar astăzi am primit vestea că serverele pentru generația a șaptea de console vor fi închise la finalul acestui an.

Rockstar va continua să lanseze update-uri pentru GTA Online pe PlayStation 4, Xbox One și PC, urmând ca în iarna lui 2021 să primim și versiunea Enhanced pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Asta va marca ce-a de-a treia lansare a lui Grand Theft Auto V și sper că și ultima, întrucât este timpul ca producătorul să se concentreze pe următoarea intrare în franciză care se zvonește că va fi lansată undeva prin 2023.

Când se închid serverele GTA Online pentru PlayStation 3 și Xbox 360?

Serverele GTA Online pentru PlayStation 3 și Xbox 360 vor fi închise permanent pe data de 16 decembrie 2021, la puțin timp după aniversarea de opt ani a jocului și la distanță mică după lansarea versiunii next-gen pentru noile console și PC. Rockstar va tăia vânzarea de Shark Card-uri pentru versiunea inițială a jocului pe data de 15 septembrie 2021, pregătind astfel jucătorii de momentul trist in care se vor loga pentru ultima oară.

Veștile continuă întrucât GTA nu este singurul joc cu care Rockstar vrea să încheie socotelile. Max Payne 3 va pierde suportul pentru Social Club și multiplayer pe data de 16 septembrie 2021, în timp ce versiunea de PlayStation 3 și Xbox 360 a lui L.A. Noire nu va mai înregistra statistici pe serviciul producătorului. Modurile single-player vor rămâne neatinse, fiind schilodite doar caracteristici ce țin de componenta online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button