GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Grand Theft Auto V o să fie lansat pentru a treia oară!

Rockstar a dat lovitura cu lansarea lui Grand Theft Auto V, un joc care a avut atât de mult succes încât a urcat pe a doua poziție în clasamentul celor mai profitabile jocuri, după Minecraft. Însă ce este prea mult strică, iar în cazul de față, ne pregătim pentru a treia lansare a jocului, care va ateriza spre finalul acestui an pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Grand Theft Auto V a fost lansat pe data de 17 Septembrie 2013 pentru PlayStation 3 și Xbox 360. Fanii din toată lumea au fost șocați de faptul că jocul nu a venit și pe PC. După ce GTA IV a fost considerat o portare slabă și nici în ziua de astăzi nu merge grozav, Rockstar a așteptat și a lucrat „în umbre” pentru a se asigura că nu se va mai repeta. În acest fel, data de 14 Aprilie 2015 a marcat a doua lansare a jocului și a fost atât de bună încât și în ziua de astăzi lumea o vede drept una dintre cele mai bune portari din istorie.

GTA Online Stunts Grand Theft Auto V

Ce-a de-a treia sosire a lui Grand Theft Auto V

S-au împlinit aproape șapte ani de când gamerii provoacă haos în lumea lui Grand Theft Auto V, dar jocul nu da semne de oboseală. Deși a îmbătrânit și nu mai are sclipirea de acum câțiva ani, acesta va fi disponibil și pentru cei care au un PlayStation 5 sau Xbox Series X|S în luna Noiembrie 2021. Și nu vine oricum, ci sub o formă „Expanded and Enhanced” care vine cu îmbunătățiri grafice și framerate-uri mai bune.

Mi-ar plăcea să știu mai multe despre ce îmbunătățiri va mai aduce versiunea next-gen a lui Grand Theft Auto V, însă nu am găsit mai multe informații momentan. În schimb, vara aceasta va fi interesantă, întrucât Rockstar va sărbători aniversarea de 20 de ani a lui Grand Theft Auto III. Cine știe? Poate vom primi un remake a primului GTA din universul 3D creat cu ajutorul motorului grafic de sub GTA V.

Articole asemanatoare

Back to top button