GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Grand Theft Auto V o să fie lansat pentru a treia oară!

Rockstar a dat lovitura cu lansarea lui Grand Theft Auto V, un joc care a avut atât de mult succes încât a urcat pe a doua poziție în clasamentul celor mai profitabile jocuri, după Minecraft. Însă ce este prea mult strică, iar în cazul de față, ne pregătim pentru a treia lansare a jocului, care va ateriza spre finalul acestui an pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Grand Theft Auto V a fost lansat pe data de 17 Septembrie 2013 pentru PlayStation 3 și Xbox 360. Fanii din toată lumea au fost șocați de faptul că jocul nu a venit și pe PC. După ce GTA IV a fost considerat o portare slabă și nici în ziua de astăzi nu merge grozav, Rockstar a așteptat și a lucrat „în umbre” pentru a se asigura că nu se va mai repeta. În acest fel, data de 14 Aprilie 2015 a marcat a doua lansare a jocului și a fost atât de bună încât și în ziua de astăzi lumea o vede drept una dintre cele mai bune portari din istorie.

GTA Online Stunts Grand Theft Auto V

Ce-a de-a treia sosire a lui Grand Theft Auto V

S-au împlinit aproape șapte ani de când gamerii provoacă haos în lumea lui Grand Theft Auto V, dar jocul nu da semne de oboseală. Deși a îmbătrânit și nu mai are sclipirea de acum câțiva ani, acesta va fi disponibil și pentru cei care au un PlayStation 5 sau Xbox Series X|S în luna Noiembrie 2021. Și nu vine oricum, ci sub o formă „Expanded and Enhanced” care vine cu îmbunătățiri grafice și framerate-uri mai bune.

Mi-ar plăcea să știu mai multe despre ce îmbunătățiri va mai aduce versiunea next-gen a lui Grand Theft Auto V, însă nu am găsit mai multe informații momentan. În schimb, vara aceasta va fi interesantă, întrucât Rockstar va sărbători aniversarea de 20 de ani a lui Grand Theft Auto III. Cine știe? Poate vom primi un remake a primului GTA din universul 3D creat cu ajutorul motorului grafic de sub GTA V.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button