GamingTech&IT

Activision nu te va lăsa să te joci următorul Call of Duty dacă nu ai telefon

Da, ai citit bine. Dacă vrei să te joci următorul Call of Duty, va trebui să le demonstrezi celor de la Activision că nu ești un robot sau vreun hacker cu un alt cont deja suspendat, totul cu ajutorul unui SMS pe care îl vei primi înainte să intri în joc. Și acum poate te întrebi care e problema cu asta. La urma urmei, un astfel de sistem sau unul similar este folosit de majoritatea industriei pentru recuperarea parolei sau schimbarea ei și nu numai, de ani buni. Ei bine, dă-mi voie să îți explic.

Odată cu lansarea Overwatch 2, această funcție a fost aspru criticată de utilizatori din toată lumea din cauza unei probleme grave. Unele numere pre-paid de la anumiți operatori de telefonie mobilă din lume nu au putut primi acel cod unic prin SMS cu care să se autentifice. Astfel, zeci de mii de oameni au rămas pe dinafară și nu au putut încerca noul joc. Faptul că serverele Blizzard au fost lovite de un atac DDoS chiar în ziua lansării, lucru ce a rezultat în timpi de așteptare în ordinul sutelor de minute pentru cei ce voiau să se joace, doar a pus sare pe rana gamerilor.

Acum înțelegi de ce comunitatea este reticentă când vine vorba despre sistemul acesta. În timp ce Blizzard a făcut un pas înapoi și a limitat folosirea funcției doar pentru conturile noi create de Overwatch 2, se pare că toți oamenii care vor să se joace noul Call of Duty Modern Warfare II vor trebui să treacă prin asta, indiferent că vorbim despre un jucător nou sau unul care a jucat deja alte titluri din serie, conform unei declarații oficiale.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile odată cu ziua de 28 octombrie, când jocul va fi lansat. Dacă vrei să vezi cum s-a prezentat predecesorul lui Call of Duty Modern Warfare II, poți arunca un ochi peste recenzia noastră, aici.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button