Gaming

Call of Duty: Modern Warfare II își primește primul trailer oficial!

Campania de marketing de care se bucură cel mai nou joc din seria Call of Duty este pe val. La scurtă vreme după ce s-a confirmat că porțile Steam-ului s-au deschis din nou, trailerul pentru Modern Warfare II a fost dezvăluit. Deși cam scurt, clipul aduce în prim plan echipa de șoc, Captain Price, Ghost, Soap, Gaz și Laswell, alături de aliați noi, precum Mexican Special Forces și Colonel Alejandro Vargas. Povestea va duce mai departe evenimentele din primul Modern Warfare, cel din 2019, când lumea întreagă are nevoie de eroi ca Task Force 141. Destul de clișeic, dar își face treaba.

Desigur, un Call of Duty nu este Call of Duty dacă n-are multiplayer. Pe lângă obișnuita campanie, Modern Warfare II va include o componentă multiplayer ambițioasă. Pare că dezvoltatorilor „li s-a urcat la cap” succesul lui Warzone și al hărții Verdansk, căci vor introduce terenuri de joacă pentru meciuri cu mulți jucători, dar și hărți mai mici pentru moduri 6v6. La acestea se va adăuga și un mod special ops îmbunătățit care pune accentul pe gameplay în co-op.

Și că tot veni vorba de Warzone, sequel-ul său va fi un fel de extensie a lui Modern Warfare II, într-o manieră similară celei cu care ne-am obișnuit de la Vanguard. MW II și Warzone II vor împărți același motor grafic. Cu această ocazie, Activision a precizat din nou că este momentul să ne pregătim și pentru Warzone Mobile, pe care-l consideră un punct important de plecare pentru o nouă eră a francizei. În orice caz, Modern Warfare II va fi lansast pe 28 octombrie pe PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S și PC, pe Battle.net și, pentru prima oară după mulți ani, și pe Steam! Hooray Microsoft!

28 octombrie marchează un nou început pentru seria Call of Duty odată cu lansarea lui Modern Warfare II. La scurtă vreme după aceea, un Warzone complet nou va fi lansat ca extensie a universului din Modern Warfare II. Odată cu acesta vor sosi și tehnologii noi, mecanici noi și gameplay nou, elemente care vor conlucra armonios. În dezvoltarea acestora, am dat ascultare feedback-ului oferit de comunitate. Pentru a vă putea oferi o experiență cu adevărat unică și deosebită, Warzone 2.0 va include conținut și sisteme noi din Modern Warfare II și va aduce un refresh progresiei și inventarului. Primul Warzone, adică cel actual, își va continua drumul ca o experiență separată, care va păstra progresul și inventarele jucătorilor.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button