PC&Consoles

A fost dezvăluit trailerul de lansare pentru Destiny 2

Vă povesteam ceva mai devreme despre tehnologiile implementate de Nvidia în Destiny 2 și cum puteți obține un exemplar cu fiecare GTX1080 și GTX1080 Ti cumpărat. Știrile despre Destiny 2 nu se opresc aici însă, pentru că tocmai ce a fost dezvăluit trailerul de lansare.

Poate că mai durează ceva timp până când varianta de PC va vedea lumina zilei, dar mai sunt doar 2 săptămâni până când Destiny 2 va fi lansat pe console. Așadar Bungie ne pregătește terenul cu trailerul cinematic menit să ne introducă în povestea jocului. Lucrurile nu s-au terminat prea bine în Destiny 1, războiul a luat sfârșit, iar băieții buni au nimerit în tabăra învinșilor.

Tonul jocului pare a fi unul mult mai întunecat decât ce am văzut la predecesorul său. Dacă în primul joc turnul avea un aspect imaculat, acum acesta este în ruine. Noua aventură ne scoate din postura de eroi ce luptă cu succes împotriva zeităților malefice precum Crota și Oryx, și ne plasează în pielea supraviețuitorilor unui război pierdut. The Speaker a fost capturat de Ghaul, liderul rasei extraterestre Cabal (inamicii de pe Marte din primul joc), iar turnul a fost cucerit.

Revin câteva dintre personajele cheie din primul Destiny, precum Commander Zavala, Ikora Ray și excentricul Cayde-6 (care la un moment dat are în brațe un cocoș). N-o să vă plictisesc povestindu-vă tot restul trailerului, și vă las să pe voi să vedeți și singuri despre ce este vorba.

Destiny 2 se va lansa pe 6 septembrie pentru PS4 și Xbox One, iar pe 24 octombrie pentru PC. Beta testul începe pe 28 august pentru cei care au făcut precomandă la joc, și pe 29 august pentru toți ceilalți. Bungie promite că va lua PC-ul foarte în serios, tratând clienții de pe această platformă drept cetățeni de primă clasă. Pe lângă toate detaliile tehnice asigurate de Nvidia, Bungie va implementa o funcție nouă pentru Destiny 2, text chat. Din moment ce Destiny 1 a fost exclusiv pentru console, aceasta nu prea și-a avut rostul în jocul anterior. Avem cuvântul producătorului că Destiny 2 va lăsa impresia unui titlu nativ de PC și nu doar o portare. Rămâne de văzut dacă va fi sau nu așa.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button