PCPC&Consoles

Destiny 2 pe PC va primi suport pentru HDR și SLI

Nvidia a confirmat săptămâna trecută că versiunea de PC a lui Destiny 2 va primi suport pentru rezoluții 4K, framerate nelimitat, monitoare 21:9 și o întreagă gamă de setări video ce pot fi ajustate și modificate. Cu ocazia Gamescom, Nvidia a mai confirmat recent și suportul pentru monitoare HDR și tehnologie SLI.

Adăugarea de HDR înseamnă că placa video poate reda un nivel mai mare al contrastului între imaginile întunecate și cele luminoase de pe ecran, generând astfel la rândul său imagini ce arată mai natural. Această funcție va fi deja implementată în beta testul lui Destiny 2 ce va începe în curând.

HDR permite vârfuri mai mari de luminozitate pentru a genera efecte vizuale vii, năucitoare, cu nuanțe puternic saturate; contrast extraordinar pentru scene întunecate mai naturale, mai bogate în detaliu; și o gamă largă de culori apropiate de ceea ce experimentați pe ecranele digitale de cinema de cel mai mare detaliu.

Nvidia mai adaugă:

În contextul cadrului științifico-fantastic din Destiny 2, veți experimenta o expunere orbitoare de culori, luminozitate și contrast care erau imposibil de redat anterior, îmbunătățindu-vă și mai mult experiența.

SLI, acronimul de la Scalable Link Interface, este un sistem dezvoltat de Nvidia ce permite folosirea mai multor plăci video într-un singur PC, care pot spori considerabil performanța vizuală în jocuri. Încă de la prima sa prezentare, s-a știut că o singură placă video GeForce GTX 1080 Ti este suficientă pentru a rula Destiny 2 pe rezoluție 4K la 60 de cadre pe secundă. Dar pentru cei care vor să meargă și mai departe, Nvidia a lucrat împreună cu Bungie la implementarea suportului pentru SLI în Destiny 2.

Nvidia a mai anunțat că un driver Game Ready pentru beta testul de PC al lui Destiny 2 est deja în lucru și că va fi pus tuturor la dispoziție începând cu data de 24 august, cu 4 zile înainte de a începe beta testul.

În același timp, în perioada 21 august – 5 septembrie este în curs o promoție care pune la dispoziție o copie gratuită a lui Destiny 2 pentru fiecare placă video GTX1080 și GTX1080 Ti. Pachetul mai înzestrează clientul și cu câteva iteme în joc, precum Coldhart Exotic Rifle, Kill Tracker Ghost și animația de salut. Această ofertă este în curs și în magazinele de pe meleagurile noastre pitorești.

Și nu în ultimul rând, Nivida va oferi coduri pentru 24 ore de Early Access la Destiny 2 PC Beta la mai mulți membri din comunitatea GeForce Experience.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button