PC&Consoles

Rainbow Six Siege a primit un patch masiv

Sper că v-ați pregătit loc pe sistem, pentru că marele update pentru al treilea sezon al lui Rainbow Six Siege de anul acesta este acum disponibil.

În varianta de PC, cu tot cu texturile Ultra, acesta ajunge până la 42GB, dar aduce un număr mare de noutăți și îmbunătățiri. Pe de o parte, reface o mare parte din texturi și le face mult mai rapide de încărcat, prin reorganizarea fișierelor. Acest update adaugă și ultimele îmbunătățiri din Operation Health, ceea ce ar trebui să rezulte într-o experiență de joc ceva mai lină. Îmbunătățirile nu se vor opri aici, fiind momentan în testare un mod prin care se poate compensa mai bine pentru diferența de ping dintre doi jucători.

Cu această ocazie a fost implementată și o schimbare drastică în Rainbow Six Siege. Efectele de supra-iluminare și de întunecare a ecranului la trecerea dintr-un spațiu închis în mediul exterior au fost diminuate cu mult. Acum chiar poți vedea afară din casă în timpul zilei fără să orbești, și în casă de afară pe timpul zilei fără să fii împușcat de omul invizibil. Această schimbare va avea un efect destul de radical asupra echilibrului jocului.

Atracția principală este adăugare a trei personaje jucabile noi, fiecare cu abilități proprii și un arsenal pe măsură, alături de o hartă nouă, amplasată într-un parc de distracții.

Numeroase alte schimbări au fost implementate, precum standardizarea distanței la care toate armele nu mai provoacă daune maxime, rebalansarea muniției, permiterea folosirii simultane a două drone și multe, multe altele. E un moment numai bun să vă apucați de el, schimbările recente forțând și jucătorii mai vechi să reînvețe cum să joace.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button