PC

Zvon: Western Digital a achiziționat divizia de memorie a Toshiba

Se zvonește de ceva timp cum că Western Digital și Toshiba sunt în tratative în vederea unei achiziții. Conform unei știri din Japonia, Western Digital ar fi câștigat licitația.

Cele două companii colaborează de ceva timp pentru realizarea de memorie flash de tip NAND, un aranjament pe care Toshiba l-a început inițial cu SanDisk. În 2016 Toshiba a achiziționat SanDisk, devenind astfel singurul beneficiar al acestui parteneriat.

Această știre ar trebui să pună capăt speculațiilor ce au apărut în presă în ultima vreme. Mai multe zvonuri au circulat pe diferite site-uri de specialitate de mai bine de un an. Cel mai recent a fost publicat de Reuters, conform căruia Western Digital s-ar fi decis să se retragă de la masa negocierilor, preferând să-și concentreze resursele pe dezvoltarea propriei companii. Deoarece zvonul nu avea o sursă care putea fi verificată, am preferat să ocolim subiectul decât să riscăm perpetuarea unor știri care ar putea fi false.

Acest zvon menționat de site-ul japonez ar putea fi totuși adevărat. Mai mulți oficiali de la Toshiba America au fost chemați în ultimele 24 ore la sediul companiei din Tokyo. Vom reveni cu mai multe detalii în momentul în care va exista un comunicat oficial din partea părților implicate.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button