Știri ITTECHTelefoane

Zvon: Samsung va anunța Galaxy Tab S4 la Unpacked

Pentru o perioadă, am crezut că probabil vom vedea lansarea Samsung Galaxy Watch, alături de Samsung Galaxy Note9 la evenimentul Samsung Unpacked din New York.

Cu toate acestea, TechnoBuffalo a fost informat de anumite surse că Galaxy Tab S4 va debuta la acest eveniment, iar soarta ceasului este încă nedeterminată. Deci, nu se știe dacă va aștepta până la IFA sau va fi lansat la New York.

Atât Galaxy Tab S4 cât și Note9 se folosesc de S Pen concentrându-se pe productivitate, așadar lansarea lor împreună ar crea cu siguranță mai mult zarvă pentru Samsung în jurul lui S Pen. Înainte de acest zvon s-a speculat, în general, că Galaxy Tab S4 va debuta la IFA.

Articolul mai menționează de asemenea că Galaxy Tab S4 ar avea capacitatea de a se conecta la un monitor prin portul său USB-C pentru o experiență de tip DeX.

Știrea de pe TechnoBuffalo nu este foarte optimistă în ceea ce privește lansarea simultană a lui Galaxy Watch și Note9, dar întotdeauna există o șansă. Cu toate acestea, având în vedere că invitațiile au prezentat doar un S Pen, sursele lui TechnoBuffalo par să fie corecte. Poate că Samsung așteaptă până după Unpacked pentru a trimite invitații pentru un eveniment IFA cu un teaser specific legat de Galaxy Watch.

Ce așteptați cel mai mult de la Samsung? Galaxy Watch, Note9, Galaxy Tab S4 sau poate misteriosul Galaxy X? Spuneți-ne în comentarii!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button