VIDEO

ZONA IT 9 iunie 2018: cel mai nou telefon ultra rezistent și foarte deștept CAT 61, cele mai noi PC-uri ASUS, Sisteme PC pentru toate buzunarele și Detroit: Become Human

ZONA IT 9 iunie 2018: o ediție în care am testat cel mai nou telefon ultra rezistent, dar foarte deștept de la CAT, modelul S61; ne-am jucat pe cele mai noi sisteme PC atât portabile, cât și staționare, de la Asus, proaspăt lansate la Computex și am vorbit despre  cel mai mare festival dedicat tehnologiei și Internetului, iCEE.fest. De asemenea, vă prezentăm o aplicație de iOS și android pentru persoanele cu deficiențe de auz și un review serios la Detroit: Become Human.

S61, noul vârf de gamă de la CAT
Cat 61 este, fără îndoială, printre cele mai complexe telefoane din lume. Pe lângă funcțiile și performanțele pe care le aștepți de la orice telefon de top, acesta face și câteva lucruri unice: măsoară puritatea aerului și temperaturile cu ajutorul unei camera termice și apreciază distanțele cu ajutorul unui laser. Și asta nu este tot. Aceste caracteristici sunt împachetate într-un body pe cât de futurist pe atât de rezistent, un feature ce unește, de fapt, toate terminalele acestui producător.

ASUS, noi modele de laptopuri și desktop-uri
Asus a făcut valuri la Computex în Taiwan, anul acesta. S-au mișcat super repede și am putut vedea foarte repede în România câteva dintre PC-urile anunțate acolo.

Sisteme PC pentru toate buzunarele
Mai este foarte puțin și vine vacanța aia mare! Ceea ce înseamnă că ne vom putea juca în voie, dar cu măsură, sperăm noi. Mădălin de la PC Garage a realizat un round up de 3 sisteme PC numai bune pentru gaming, gândite pentru fiecare segment de utilizatori în parte: începători, avansați și evident, entuziaști.

iCEE.fest, un regal digital
iCEE.fest este unul dintre cele mai importante evenimente din România dedicate online-ului și lumii digitale în general. El s-a desfășurat în zilele de 14 și 15 iunie și am aflat înainte, chiar de la organizator, ce lucruri faine urma să experimentăm anul acesta.

VOCI PENTRU MÂINI – interpretare video la distanță 
Imaginați-vă cât de greu este să trăiești o viață în tăcere. De aceea, ne bucurăm de fiecare dată când tehnologia reușește să ne facă viața mai ușoară. Aplicația pe care v-o prezentăm astăzi este una mobilă, care permite persoanelor cu deficiențe de auz să acceseze servicii de interpretare mimico-gestuală la distanță, prin apeluri video.

DETROIT BECOME HUMAN, nu doar o altă distopie 
DETROIT BECOME HUMAN este cea mai importantă lansare recentă din gaming. Un joc gândit și executat superb, în ciuda unui scenariu destul de uzat. Da, acest joc nu este doar o altă distopie.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button