Tech&IT

Săptămâna viitoare începe iCEE.fest, un festival de mare amploare dedicat tehnologiei și Internetului

Ediția din acest an a iCEE.fest înseamnă aproape 200 de experți și speakeri internaționali din domeniul Internet, digital si tehnologie, care vor veni la București în zilele de 14 și 15 iunie. Nume grele se vor afla pe scena festivalului pentru a prezenta cele mai noi tendințe în sfera tehnologiei digitale și a creativității.

Anul acesta vor fi nu mai puțin de 9 linii de conținut și 7 scene (1 Main, 4 Focus, 2 VIP), o cantitate uriasă de know-how concentrat în doar două zile lungi, motiv pentru care organizatorii au pregătit un ”ghid de supraviețuire” menit să îi ajute pe participanți să decidă ce li se potrivește cel mai bine și aplicația iCEE.fest care facilitează organizarea cât mai eficientă a timpului.

Iată cum arată, pe scurt, programul celei de-a șaptea ediții a festivalului:

Ziua 1: joi, 14 iunie
Scena principală, UPGRADE, este dedicată giganților globali și tehnologiilor care schimbă regulile în business și în comunicare.

FOCUS 1 se axeză pe fintech și blockchain, cu o secțiune dedicată Facebook, la finalul zilei.

FOCUS 2 și FOCUS 4 tratează zona e-health (scena 4 mai are și o secțiune specială dedicată industriei de travel), iar FOCUS 3 analizează impactul tehnologiei în democrație și comunicare publică.

Seara primei zile găzduiește concerte cu Arme, Șuie Paparude, The Monojacks și spectacolul de stand-up comedy susținut de actorul si comediantul britanic Jeff Leach, care va asigura buna dispoziție pe tot parcursul zilei.

Ziua 2: vineri, 15 iunie
Scena principală, UPGRADE, este dedicată, în prima parte a zilei, speakerilor inspiraționali si independenți.

Urmează o secțiune dedicată Netflix și conținutului video, iar după-amiaza este despre campanii creative spectaculoase, VR/AR, realitate mixtă și alte tehnologii noi de comunicare.

FOCUS 1 este despre conținut digital, știri, jurnalism, dar și despre adtech și metode de monetizare a conținutului de calitate, într-o piață dominată de Google și Facebook.

FOCUS 2 este scena specialiștilor în retail și eCommerce, iar FOCUS 4 este locul de întânlire al start-up-urilor cu antreprenori de succes și fonduri de investiții.

Interactive Central and Eastern Europe Festival – iCEE.fest – se va desfășura la București săptămâna viitoare, pe 14 și 15 iunie.

Elevii si studenții pot primi acces gratuit, prin Bursele iCEE.fest.

Toate detaliile despre categoriile de bilete disponibile, agenda completă și speakeri le găsiți pe site-ul oficial. Vânzarea online se va sista în curând deci, dacă vă interesează, e bine să decideți azi dacă doriți să participați.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button