VIDEO

ZONA IT 7 Aprilie 2018 – Noul SONY A7 III, Samsung Flip, căști Asus Fusion, Kit Razer, PC de gaming și Loving Vincent

ZONA IT 7 Aprilie 2018: o ediție mai interesantă ca niciodată, așa ca de Paște! A plouat cu lansări: vezi noua cameră din seria A7 de la Sony, căștile Fusion 500 de la Asus sau tabla interactivă Flip de la Samsung; am experimentat jocurile de mobil în vogă, cu mouse, tastatură și monitor, și am scos la concurs un excelent PC de gaming pentru cei mai creativi dintre voi. Finalul emisiunii îl aduce în prim-plan pe Van Gogh!

SONY A7 III noul full frame “de bază” al seriei A7. Ofensiva Sony pe segmentul mirrorless este mai agresivă ca niciodată, iar Canon și Nikon au motive să se teamă mai mult ca oricând. După A9 și A7 RIII lansate și ele relativ recent, Sony a prezentat oficial săptămâna aceasta și noul A7 III – o bestie încărcată de facilități care de care mai high end, împachetate într-un body minuscul și la un preț numai bun să dea fiori competiției.

SAMSUNG FLIP, dispozitivul ultim pentru prezentări, este un whiteboard sau blackboard digital ca niciun altul. Poți scrie de mână cu un creion pe el, poți conecta cu mare ușurință un telefon sau un laptop, și le poți controla de pe Flip. Este extrem de versatil și ușor de înțeles. De fapt, la un calcul sumar, reiese că această tablă inteligentă are costuri mai bune pe parcursul a 3 ani decât un whiteboard de hârtie.

ASUS FUSION 500, căști pentru gaming hardcore. Săptămâna trecută, Asus a prezentat în premieră în România, căștile Strix Fusion 500. Astăzi a venit momentul unei analize mai amănunțite. O pereche de căști aspectuoasă, cu un preț în jurul a 800 de lei, cu un excelent control digital pe touch al diferitelor funcții, dar și cu un mic neajuns – acela că sunt gândite aproape exclusiv pentru gaming.

Kio și Siren X, cameră și microfon pentru streaming on-the-go. Compania Razer este un nume mare în industria perifericelor de gaming. Kitul pe care vi-l prezentăm în continuare este gândit pentru cei care fac streaming on-the-go. Alcătuit dintr-o cameră web ce încorporează atât lumină, cât și un microfon dedicat, beneficiază de finisaje de top, calitate excelentă, dar mai ales, versatilitate. Oriunde ai fi, le legi extrem de ușor la un laptop sau un PC și poți produce streaming în condiții tehnice foarte bune.

CÂȘTIGĂ UN PC DE GAMING!

Săptămâna trecută am început o campanie ca nicio alta, în care eroii principali veți fi voi înșivă. Trimiteți-ne cele mai spectaculoase clipuri pe care le puteți produce, până pe 24 aprilie 2018, dar nu mai lungi de 18 secunde și, dacă ne convingeți, puteți câștiga un excelent sistem de gaming, de 1800 de lei. Asta înseamnă 100 de lei pe secundă. Detalii de la Mădălin, în materialul următor.

LOVING VINCENT. Van Gogh a lăsat în urmă peste 2000 de tablouri. O echipă formată din 125 de pictori din întreaga lume, printre care și două artiste din România, au realizat un film cum nu s-a mai făcut sau văzut până acum, un lung metraj care folosește pictura ca tehnică de animație. Mai exact, peste 60.000 de fotograme pictate în ulei. La asta am mai adăuga și faptul că trailerul a fost vizionat de peste 130 de milioane de ori înainte de premieră și a fost distribuit pe rețelele de socializare de peste 3 milioane de ori. Nu uitați, „Cu drag, Van Gogh”, din 12 aprilie în cinematografele din România. E de văzut!

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: ZONA IT 7 Aprilie 2018 – Noul SONY A7 III, Samsung Flip, căști Asus Fusion, Kit Razer, PC de gaming și Loving Vincent - Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button