VIDEO

ZONA IT 31 Martie 2018 – Review HUAWEI P20, Periferice ROG de gaming, Sistem audio Logitech, FORTNITE vs PUBG

ZONA IT 31 Martie 2018: vedeta ediției este proaspăt lansatul Huawei P20 și P20 PRO; mai avem periferice de gaming la prima mână – tastatură și căști de la ASUS, un sistem audio RGB de la Logitech, un proiector Benq pentru home cinema de putere mare și, bineînțeles, căutăm să aflăm care variantă de mobile este mai bună – Fortnite sau PUBG. Enjoy!

HUAWEI P20 și P20 PRO. Săptămâna aceasta s-a lansat cu mare fast la Paris, noul flagship de la Huawei. Gândit pe față ca un rival direct pentru Samsung Galaxy S9 sau Iphone 10, noul P20 este, cu siguranță, cel mai bun telefon produs până acum de compania chineză. Dacă P10 a fost un succes, cel puțin dpdv comercial, P20 ar trebui să-l și întreacă. Modelul de bază costă 650 euro, iar versiunea Pro, 900 euro.

ROG Strix Flare și FUSION 500. Motiv de bucurie pentru gamerii entuziaști – ASUS tocmai a lansat o nouă tastatură, Strix Flare, și o nouă pereche de căști tot din seria Strix, Fusion 500. Cele două periferice țintesc segmentul de calitate ridicată, dar care merită fiecare bănuț, așa cum se întâmplă cu mai toate produsele ROG.

LOGITECH G560. Sistemele audio de la Logitech erau la mare modă cu ani în urmă. Dar, undeva, tradiția s-a rupt pentru că gamerii au trecut pe căști. Mai apar ici și colo astfel de set-up-uri audio, dar moda lor a trecut. Cei de la Logitech nu se dau bătuți și vin pe piață cu G560, un sistem care sună, dar mai ales arată bine. În plus, iluminarea RBG este pe sufletul jucătorilor.

Cel mai ieftin PCSăptămânile trecute, Mădălin v-a prezentat un sistem de gaming de peste 10.000 de lei. Pentru simetrie, săptămâna aceasta vă prezintă un sistem de doar 1000 de lei, adică de 10 ori mai ieftin. Este un PC dedicat zonei Office și multimedia, cu performanțe decente pentru prețul cerut.

Benq W1600UST. W1600 este singurul proiector home cinema ultra short throw din portofoliul foarte bogat al celor de la Benq. Este un proiector de putere mare, menit să-ți ofere o diagonală generoasă de la distanță mică.

FORTNITE vs PUBG. Fortnite este noua Mecca în gaming, jocul care doboară record după record în materie de audiență. Sigur, nici PUBG nu este mai prejos. De fapt, pentru cei interesați de o alegere, există pe canalul nostru de Youtube un clip care le pune pe cele două față în față. În emisiune discutăm despre controversatele versiuni pentru telefonul mobil ale acestor două jocuri.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button