VIDEO

Zona IT 21 aprilie 2018 – Lansarea Huawei P 20 și P 20 Pro în România, Spotlight, Sony A7III, procesoare, căști de gaming și concurs

Zona IT 21 aprilie 2018. Vorbim despre lansarea lui Huawei P 20 și P 20 Pro în România și Spotlight, festivalul luminii. Mai avem pentru voi o cameră foto senzațională de la Sony – A7III, periferice de gaming, un test cu cel mai nou procesor AMD și, bineînțeles, concursul la care puteți câștiga un PC de gaming!

Huawei P20, noul challenger la “categoria grea”
Huawei P 20 și P20 Pro sunt două dintre cele mai importante telefoane lansate anul acesta. P20 Pro au uimit o lume întreagă cu camera sa revoluționară de numai puțin de 40 de Megapixeli, iar nivelul de finisaj al ambelor terminale este de top, comparabil cu al oricărui terminal premium de pe piață. Lansat cu mare fast la Paris, el a ajuns oficial și în România săptămâna aceasta.

Spotlight pune în lumină Bucureștiul
Pentru câteva zile, Bucureștiul a arătat ca o capitală europeană. Vibrant, rafinat și colorat, grație Spotlight, ajuns anul acesta la cea de a-4-a ediție. Ne-am plimbat și noi prin oraș împreună cu fotograful Vlad Eftenie, căutând tips and tricks pentru cele mai bune fotografii pe care le puteam face într-o astfel de ocazie.

Sony A7III, cel mai echilibrat mirrorless al momentului
În sfârșit, am testat intensiv Sony Alfa 7 Mark III și credem că este probabil cea mai bună cameră de acest gen, în acest moment. Fără să doboare recorduri în materie de rezoluție, sensibilitate sau viteză, face câte ceva din toate și face extrem de bine.

Ryzen 2, ultima armă de la AMD
Seria Ryzen de anul trecut a fost un hit și a clătinat serios supremația Intel pe această piață. AMD profită de momentumul creat și lovește din nou cu o a doua serie Ryzen mai bună, mai performantă, la un preț apropiat de cel al generației precedente.

Steelseries Arctis Pro + GameDAC
Am mai avut căști de la Steelseries în teste, unele chiar din seria Arctis, dar cele de astăzi reprezintă ceva cu adevărat special. Sunt printre primele căști de gaming certificate Highres audio. Pe lângă asta, arătă bine, îmbinând înpirat un design sobru și robust cu nelipsita iluminare RGB.

Câștigă un PC de gaming!
Da, se pare că al nostru concurs care vă transformă în vloggeri de tehnologie este un real succes! S-au adunat mult peste 100 de clipuri care își dispută un PC de gaming. Mădălin și Dan comentează ultimele intrări în competiție, iar săptămâna viitoare doar unul dintre voi va duce premiul acasă.

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button