CommunityRSS PaginaDeMediaTECH

Mai nou există zaruri cu RGB, bluetooth și wireless

Omenirea continuă să orbiteze în jurul țelului suprem: acela de a pune RGB pe orice prinzi…Avem adidași cu RTX și RGB, avem măști împotriva COVID cu RGB de la Razer, iar acum Kickstarter-ul ne oferă…Zaruri cu RGB?

Și nu orice fel de zaruri iluminate, ci niște zaruri digitale cu LED-uri, foarte fancy, care îți transmit prin Bluetooth rezultatul după ce faci pe Caesar și realizezi că „zarurile au fost aruncate”. Denumite Proiectul Pixels, aceste zaruri își arată opulența fără a se lovi de neajunsurile specifice tipului digital. Nu ai să vezi diferențe de greutate, forme mai ciudate decât standardul tabletop sau alte chițibușuri care au tendința să le facă mai mult sau mai puțin inutilizabile.

Modelul ăsta de zaruri cu RGB este alcătuit dintr-un material special, care integrează circuitele și modulele Bluetooth de așa natură încât zarurile nu sunt supradimensionate sau peste mână. Sunt programate și încărcate wireless într-o carcasă specială. Ah,da, și sunt și rezistente la apă.

Zaruri cu RGB – Pentru jocuri fizice în mediu digital

Șmecheriile acestea de la Pixels pot fi integrate foarte ușor în mediul digital. Poți să păstrezi farmecul jocurilor fizice, aruncând efectiv zarurile, iar rezultatul va fi transmis prin Bluetooth pe smartphone sau tabletă, în cazul în care folosești versiuni electronice ale manualelor și ale anexelor pentru o gestionare mai ușoară a spațiului de joacă. Avem, deci, un hibrid amuzant, care dă pe afară de iluminare RGB.

Zarurile au prins la lume. În 29 de zile, campania pe Kickstarter a făcut aproape un milion de dolari. Cel care a contribuit la proiect este Jean Simonet, un inginer care obișnuia să se ocupe de sistemele de programare pentru jocuri Bethesda precum Fallout 3, Fallout 4, Oblivion și Skyrim. Puțin cam pe lângă peisaj, aș putea spune, dar dacă merge, de ce nu…?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button