Tech&IT

YouTube Vanced a fost închis din motive legale

Încă de pe când au început să apară reclamele pe YouTube, oamenii au încercat să găsească soluții prin care să scape de ele. Iar una dintre cele mai populare astfel de soluții este YouTube Vanced, ori mai de grabă era. Dezvoltatorul aplicației a anunțat că suportul pentru aceasta va înceta din cauza unor motive legale.

Vanced a fost închis. Zilele următoare, toate link-urile de download vor fi înlăturate de pe site. Știm că nu voiați să auziți asta, dar suntem obligați s-o facem. Va mulțumim pentru susținerea acordată de-a lungul ultimilor ani.

Echipa din spatele aplicației a dezvăluit însă că versiunea actuală a YouTube Vanced va conținuă să funcționeze până când devine outdated în circa doi ani. Ori într-o traducere liberă, aplicația va funcționa atâta timp cât Google nu schimbă nimic major la propria aplicație de YouTube. Și nu știu de ce, dar mă aștept la un update al aplicației în curând.

Chiar dacă nu sunt informații referitoare la motivele din spatele închiderii, nici nu cred că este nevoie. YouTube Vanced îți permite să urmărești conținut fără reclame, cu ecranul dispozitivului închis, are un counter de dislike-uri și alte câteva funcții pe care platforma de la Google le-a blocat în spatele abonamentului Premium.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button