MORERSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

XPG lanseaza castile de gaming Precog Analog – Certificate Hi-Res Audio

XPG a anuntat ieri o castile de gaming XPG PRECOG ANALOG, destinate gamerilor pasionati si jucatori profesionisti. Acest model este livrat ca un upgrade in urma modelului lansat anul anterior. Diferenta s-a reflectat si in pretul de achizitie, noul model fiind mai accesibil de aceasta data. Castile sunt echipate cu difuzoare hibrid dinamice si certificare Hi-Res Audio. Accentul cade pe calitatea sunetului reprodusa si confortul obtinut in timpul sesiunilor de gaming, in cazul lui XPG PRECOG ANALOG. Microfonul este detasabil si a fost conceput sa capteze vocea utilizatorului cu usurinta; datorita sensibilitatii ridicate. In plus, castile sunt complet personalizabile odata cu achizitionarea de accesoriilor suplimentare.

Confort sporit in timpul sesiunilor de gaming

Cupele PRO Player imbunatatite de XPG, sunt invelite intr-o tesatura foarte fina care este placuta la atingere. Designul lor este putin inclinat pentru potrivirea naturala, fara compresie chiar si atunci cand sunt purtate in acelasi timp cu ochelari. Bineinteles, rolul secundar al pernutelor este cel de izolare fonica, eliminand o buna partea din zgomotul de fundal. Atat microfonul lui XPG PRECOG ANALOG, cat si cablul de 3,5mm poate fi detasat pentru transport si depozitare usoara. Daca doriti sa aflati mai multe informatii, puteti accesa site-ul producatorului, pentru disponibilitate si pret.

XPG PRECOG ANALOG

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri, dar și componente hardware, alături de articole, analize și desigur, știri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button