Știri ITPCRSS PaginaDeMedia

XPG lanseaza modulele de memorie DDR4 SPECTRIX D50 RGB

ADATA Technology a anuntat lansarea noilor module de memorie RAM, XPG SPECTRIX D50 RGB. Noile module ating viteze de pana la 4800Mhz si au o capacitate maxima de 32GB. In acelasi timp, ofera un aspect elegant cu inspiratie geometrica. Astfel noile module sunt si aratoase si puternice, deci vor fi apreciate de o gama larga de utilizatori: de la gameri la overclockeri.

Noile memorii sunt fabricate folosind cele mai bune chip-uri si PCB-uri ale producatorului si ofera stabilitate si fiabilitate deplina. In plus, XPG SPECTRIX D50 RGB sunt compatibile atat cu platformele Intel, cat si cu cele AMD. Pentru a se asigura ca sunt potrivite pentru orice fel de build, ADATA a folosit radiatoare robuste, cu o grosime de aproape 2mm pentru durabilitate excelenta. D50 accepta Intel XMP 2.0 pentru overclock stabil pentru a nu fi nevoiti sa le setati manual.

XPG SPECTRIX D50 RGB au un aspect modern si elegant, cu linii geometrice simple si un panou RGB triunghiular care se potriveste perfect cu designul general al modulelor. Cu aplicatia XPG RGB Sync sau un alt software compatibil, utilizatorii pot comuta intre trei moduri de iluminare: Static, Breathing si Comet. Pe langa cele trei moduri, acestea pot fi setate si pe modul de muzica, astfel se vor sincroniza cu melodiile preferate.

 

XPG SPECTRIX D50 RGB

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button