TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Xiaomi – Noul smartphone are un concept „waterfall display” îndrăzneț

După ce ne-am luat porția de speculații în ceea ce privește Mi 11 Ultra, este timpul să ne îndreptăm atenție spre alt produs Xiaomi.

Deloc surprinzător, este vorba de încă un smartphone, dar ceea ce îl face special este design-ul acestuia. Conceptul modelului se bazează pe un așa-numit „quad-curved waterfall display”. Mai exact, ecranul noului Xiaomi va fi curbat la 88 de grade pe toate laturile, renunțând complet la orice buton sau port.

Xiaomi-Concept

Iar asta face parte din planul producătorului de a scoate pe piață un model unibody care testează limitele ecranului. Nu prea știu cum va aplica Xiaomi strategia asta în cazul colțurilor telefonului, dar imaginile prezentate până acum indică faptul că se optează (cel puțin temporar) pentru mici decupaje fine.

Xiaomi-Concept

Un reprezentant din cadrul Xiaomi susține că telefonul este real, fiind testat chiar în rândul companiei. Modelul în cauză este rezultatul a 46 de idei și schițe, dar nu știm clar dacă acesta va fi lansat oficial sau va suferi aceeași soartă ca Mi Mix Alpha (încă un design îndrăzneț în care ecranul acoperea telefonul aproape în totalitate).

Xiaomi ar putea oferi mai multe detalii începând cu 8 februarie, în pas cu lansarea globală a seriei Mi 11

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button