TelefoaneRSS PaginaDeMediaTECH

Xiaomi Mi 11 ar putea avea inclusiv un model „Ultra”

Mai sunt doar câteva zile până când flagship-ul Xiaomi Mi 11 își va face apariția pe piață. În mod normal, o astfel de serie aduce cu sine și modele Pro și/sau Lite, la fel cum am văzut în cazul lui Samsung Galaxy 11.

Seria Mi 11 are și ea șanse mari să cuprindă astfel de variante, însă leak-urile recente sugerează lansarea inclusiv a unei variante premium, și anume Ultra, cu mult peste modelul Pro.

Digital Chat Station oferă câteva informații legate de Xiaomi Mi 11 Ultra. Din câte se pare, modelul vine cu un display 2K la 120Hz refresh rate. Este rotunjit la colțuri și oferă încărcare wireless la 67W.

Xiaomi Mi 11 este deja disponibil în China, iar cei care au avut ocazia să arunce o privire știu că cel puțin caracteristicile ecranului au legătură cu informațiile legate de varianta Ultra. Nu este exclus ca Xiaomi să anunțe o astfel de variantă odată cu sau la puțin timp după lansarea globală de pe 8 februarie. După ce Mi 10 și-a făcut apariția, compania a prezentat un showcase despre Mi 10 Ultra, un model premium care nu a văzut lumina zilei decât în China.

După logica asta, Mi 11 Ultra fie va fi lansat doar local, fie va sosi pe piața globala după un timp, deci totul depinde de anunțul celor de Xiaomi, odată ce îi vor fi dat bice la dezvoltarea tehnologiei remote wireless charging cu care se tot laudă.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button